Mine8191 Mucize-anne bizde başladık artık yavaş yavaş odamız yapılıyor beşiğimiz hazır çantam az çok kıyafetleri hazır bebek arabası hayır çok şükür 🤲 ufak yedekler kaldı 32 de yıkamaya başlamak istiyorum 🥰
Mine_Nur123 Mucize-anne bende bugün 31.haftaya girdim beşiği aldık ama daha kurmadık kıyafetleri yıkayıp ütüledim onlar hazır.Bir eksiğimiz yok sadece benim lohusa pijamasi ve depend almadım onu da hastane çantası hazırlanırken alcam. Ev temizliğini de 35.hafta da yaparım
Mucize-anne Buyrenk daha var zaten yani aslında çabuk geçiyor ama daha var gibi ama bence başla bir yerden 🤰🏼😁
Buyrenk Beşik bu gün geldi ne zaman kurarız bilmiyorum çarş.günü evde büyük temizlik var ondan sonra belki kıyafetlerinide henüz yıkamadım oda yapmıyorum zaten iki kızım daha var anne yanı beşik aldım o kadar sizde durumlar nasıl☺️
Mucize-anne Buyrenk bizim ilk olunca oda kuruluyor tabi odasını aldık bakalım sonra kıyafetler yıkansın ütülensin çanta hazırlansın beklemede kalınsın bende de durum bu☺️
elisas-mom Artık bende 30 haftalık oldum 🥰 herşeyi hazır artık kıyafetleri yıkayip ütüleme vakti sonra odasını hazirlicam bu haftada çok heyecanlıyım çok az kaldı bebislere Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Mucize-anne elisas-mom amin canım evet ya az kaldı sayılı gün çabuk geçiyor inşallah sağ Salim gelsinler çabuk halletmişsiniz bende kendimi erkenci sanıyordum 😁
elisas-mom Mucize-anne ilk bebeğim ben birazda tez canliyim herşey olsun tam olsun derken hallettim çok şükür 🙏 önemli olan onların sağlıklı gelmesi hepsi olur 🥰
Bilgemert 30+4 oldu bebişim odası hazır artık kıyafetlerini yıkayıp ütüleme serüvenimiz başlıyor. Çok yorucu olacak ama bir o kadar da keyifli🥰🤗
Mucize-anne elisas-mom bende biraz tez canlıyım galiba ama hemen geçiyor zaman hemen halletmende iyi olmuş 💕☺️
Mucize-anne Mine_Nur123 ben temizliğe yarın girişiyorum artık yavaş yavaş hepsini hallederim daha var ama çok çabuk geçiyor zamanda. Ne zaman 30 hafta oldu anlamadım bile 😁🤰🏼