Yuucaan Nur1126 yaa çok teşekkür ederim bütün merakımı giderdiğin için Allah razı olsun çok tedirgindim nasıldır diye hep kötü ebe kötü hemşire hikayeleri dinlediğim için bi türlü içimi rahatlatamamıştım Ne güzel bi doğumun olmuş darısı bana olur inşallah rabbim bebeğinle sizi biribirinize bağışlasın güzel ömürlü olsun inşallah tekrardan çok teşekkür ederim 🤗
Nur1126 Yuucaan rica ederim ne demek başka aklınıza takılan bir şey varsa sorun seve seve cevaplarım güzel dualarınız içinde teşekkür ederiz rabbim sizlere de nasip etsinsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Deletedmom413 Zynpmira aaaa ne güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bakalım haftaya gidicez 35 oluyoruz ne dicek. Sizin kaç haftalık 🥰
Dnzmom Benim Dr da Murat Şenol, ayın 20 sinde sezaryen için gün verdi.Maalesef çatı darlığı varmış😥 Doğum nasıl olacak bende merak içindeyim🤔
26_26_26ggg Dnzmom Allah yardımcınız olsun şimdiden 💗🙏ne zaman çatı muayanesi yaptı? Birde bişey sorucam ben 32 haftadayım şuan geçen hafta gittim 34 çağırdı tekrar ondan sonra 2 haftada bir çağırıcam dedi ama 10.günü geçincede tekrar ücret ödemiyormuş muayene için sizidemi bu şekilde çağırdı yoksa 2 hafta dolmadanmı gittiniz
Dnzmom Cnm ben 37+1 de dn çatı muayenesi oldum.32 den sonra 34. Haftada gittim,36.ıncı haftada 10.gn kontrol verdi, ücretsiz oldu.Dün gittk tekrar muayene ücreti ödedk.10 günü geçtikten sonra muayene ücreti alınıyor hastanede.
26_26_26ggg Dnzmom 10 gün içinde yapmıyorlarmı muayeneyi ya ne saçma son zamanlarım benimde doktora söylediniz mi acaba 10 gün içinde yapsanız muayeneyi diye sonuçta ücret te artmış
Nursertr Kubracar30 Merhabalar umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır. 🙏 Kendisi gelmezse Salı günü bende Dilek hanımla suni sancı ile doğuma gireceğim bu süreçte neler yaşadınız çok merak ediyorum
Gulenay1234 26_26_26ggg ben yapacağım inşallah 10.haftadayım Allahtan bir sıkıntı çıkmazsa Batıkent Ümit de fiyat konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar
Dnzmom 26_26_26ggg 34.haftadan sonra 36 da gtmştk bs,10 günü geçtiği için ödemştkk ondan sonra her hafta gidiyorsunuz birinde ödemeyip diğerinde mecburen ödüyorsunuz, bn doğum yaptım bu arada salı günü sezaryan,4750 TL ödedi eşim galiba
26_26_26ggg Dnzmom gözünüz Aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi 😊 Nasıl geçti benimde az kaldı daha belli değil nasıl olacağı korkuyorum da biraz 🥺