Elbay Son 23 gun kaldi. Bel agrisi, iysallik bide azicik karin agrimasi basladi. Sizce nezaman gelir bu minik kiz??🥰
Gizemcelik Benim de son 23 ama epey ayakta ve hareketli geçiriyorum. Yorgunluktan mı nedense kemiklerimde çok baskı var ve sık sık sancı sertleşme hissediyorum. Bacak aram doluymuş gibi bi his var yürürken, böyle olan var mı acaba Doğum yakın mıdır?
Nrgl_cntrk Gizemcelik benimde aynı canım otururken sanki karnım bacağımın üstüne geliyor. İki gündür bende de çok sertleşme var ve yürürken benimde vajinama ve kasığıma ağrı vuruyor. Sizin ilk doğum mu olacak
Gizemcelik Nrgl_cntrk benim ikinci Doğum ama kızımda hiç sancı yaşamadan nişanım gelmişti 3 gün sonra kontrolde 4 cm açıklık olmuş yatış yapıldı ama sancı hiç hissetmiyordum o yüzden suni verdiler o gün kızım doğdu i. Normal sancı nasıldır süreci nasıl ilerler Doğum yakın mıdır anlayamadım
Nrgl_cntrk Butterfly9 benim ki bazen sanki az gibime geliyor hareketleri son haftalar da normal mi acaba
Butterfly9 Nrgl_cntrk bilmiyorum ki sıkıntı yoktur inşallah benim ilk gebelik tecrübe yok🙂Bence doktora bi sorun hareketlerde azalma varsa.