Ayseonayli4554 Kızlar 33+4 hamileyim iki üç haftadır hemoroid olduğumu farkettim doktoruma söylemeyi unuttum salı günü kontrolümde söyleyeceğim doğumum normal görünüyor ama engel olurmu ki ???
caglanurr Ayseonayli4554 bendede var sordum sorun olmuyor ama illa için rahat edecekse genel cerrahiye muayene olacaksın o sıkıntı olur derse sezeryana alırım dedi bende muayene olmadkm
feamtrmea Ayseonayli4554 bendede var iki gündür öyle böyle acı çekmiyorum çok canım yanıyo 35. haftadayım doğumda daha da çok artmasından korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun 🥺 ilk doğumumda çok zorlanmıştım bu sebepten dolayı bu ikinci 😔
Aloneanqel Ayseonayli4554 ben de 21 haftalığım yaklaşık 3 aydır tuvalet problemim var. Doktor magnezyum verdi yine tık yok. Her gittiğimde acıyla kalkıyorum 😕😕
Betultosun Ayseonayli4554 bende de var ve ilk hamileliğimde 1 hafta oturarak uyuduğumj biliyorum bu yüzden cesaret edememiştim yalnız benimki son evreydi. Doktorlar doğuma engel olmadığını söylüyolar bence çok ileri seviye değilse normali deneyebilirsin hem genelde hemoroidi olmayanlar bile doğumdan sonra çıktığını söylüyor.
DuyguDemir3 Merhabalar hemoroidim yoktu doğumda çıktı ve sonrasında ki 10 Gün çok zorluydu 😞 şimdiden önlemlerinizi alın derimmmn
sevara Ayseonayli4554 genel cerrahiye bi gidin derim. Bende hemoroid diye sanmıştım ama değilmiş polit (veya polik) dedi. Bende sadece tuvaletimi yaptığımda çıkıyor sonra içeri ittiğimde giriyor öyle ağrı yoktu. Ama doğumdan sonra bakılmalı tekrar ve ameliyat gerekebilir dedi. Önlemini almak her zaman iyidir. Ama doğuma alakası yok diyorlar ve her hamile ve doğum sonrasında çıkıyor herkesde diyorlar.