ZehraS selam benim dogumum oldu hastane hakkında bilgi vereyim sakin doğum yapmayın orda.ben hiç memnun kalmadım.sabah 8 de girişim yapıldı ilk ben sezeryan oldum buna rağmen odam hazirlanmadi.gecici küçücük havasız bı oda verildi sezeryana girdim çıktım hala odam hazirlanmadi.ailem e oturacak yer bile yoktu o odada.hemsireler ve personel hasta bakıcı hariç dandikler hiç iş bilen insanlar değiller hepsinin elinde telefon gece gündüz Instagram da hikaye paylaşıyorlar gözünün içine baka baka.hastanede disiplin yok.ameliyathanede siz sanki orda degilmissiniz gibi davranıyor.ameliyat hemşireleri amatör bebeğim iyi mi diye soruyorum bana ben bilgi veremem diyo çok korktum bişey oldu sandım insan sakin ol fln der.sezeryandan çıktım zahmet edip yukarı cikarmalari 20 dk sürdü.odam HAZIRLANMADİGİ için eşim ve ailem giriş katında beklemek zorunda kaldı ve benim ve bebeğin sezeryan dan çıktığını hastane personeli onlara haber vermedi! Beni getirip geçici odada kapının önünde tekrar beklettiler o halimle eşim nerede diye uyuz kat hemşiresine ben dedim de zahmet edip çağırdılar.aksama doğru beni normal odaya aldılar herkesin odası süslüydu benimkini yapmamışlar seksen kere cinsiyet sordukları halde hemşireye söylediğim halde gelip sondami çıkardı onun yüzünden kalkamadım beze yaptım reziller personeli iğrenç ve artist ve amatör hiç memnun n kalmadım çocuk bahçesi gibi bütün deneyimsiz tipleri toplamışlar hepsinin elinde telefon kendilerini cekip duruyorlar