Deletedmom360 Klomeni kullandıktan sonra 6. Gün ovülasyon testi yapsam Doktora gitmeden yumurtlama olup olmadığı belli olur mu ?
Dilek0809 Deletedmom360 hayır kuzum doktora mutlaka git o kadar kullanıyorsun ilacı git güzelce baktır her şeyine hem için rahatlar hem daha garanti olur neden gitmek istemiyorsun
Gllpkr Deletedmom360 klomeni bende kullanmıştım ilk bebeğimde hamile kalamıyodum yumurtalıklarımda çatlama sorunu vardı bana adet düzenleyici ve birde klomen vermişti doktorum 1 ay sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim rabbim tüm isteynlere nasip etsin inşallahh 🤲
Merveeee45 Deletedmom360 6. Gün zaten doktora gitmen lazım bakması için sonra eğer gerekirse çatlatma iğnesi veriyor ona göre ilişki öneriyor benim öyle kalmıştı ama kalbi durdu 10 haftada 😞 yani git doktora o yumurtalarına bakması lazım bildiğim kadarıyla
Deletedmom360 Dilek0809 gitmek istemiyorum demedim ki ben. Sadece doktora gitmeden ( önce) test yapsam teste cıkar mı dedim yumurtlama😉
Deletedmom360 Shuezgidn ha yani 5.günün sonunda herhangibi bi gün oluyor yani. 5. Günün sonunda kesin yumurtlama olmuyor
KardelenYB Deletedmom360 git canım sen muayeneden cekınıyorsun biliyorum ama gitmen lazım ovulasın testi sadece uygun gün olduğunu söyler ama muayenede yumartaların kaç tane büyümüş kaçı uyu durumda kaçı çatlamak üzere ona göre ıliski sıklığı verecek doktorun ıhmal etme
Shuezgidn Deletedmom360 doktor kontrolü dısında kullanmayın bence kiste dönüşebiliyor bende kullanmıştım soktor 2-3 günde bir çağırıp yumurtanın kaç mm olduguna bakıyordu
Deletedmom360 KardelenYB evet çekindiğim doğru 😩 ama ben şunu söylemek istedim 5 günün sonunda gidicem ya hani evden hastaneye gitmeden önce dıyorjm😄😄 evde yapsam anlar mıyım diye 😃 yoksa doktora gidicem yani mecbur 😁😁😁😁
afrasil Deletedmom360 denemedim de duydum burda klomenden test ayni anda kullanan çatlatma ignesiyle olmuyorda klomen ile kullanılıyor