Gamze2801 canim 13 gun once spinal anestezi oldum cok sukur iyiki spinal olmusum diyorum benim zorunlu sezeryan oldu kalp rahatsizligindan dolayi ama cok memnun kaldim he herkesin aci esigi farklidir orasi ayri ama ben igneden korkan ve ilk kez ameliyata girmeme ragmen hic bisey hissetmedim o cekistirmeleri bile hissetmedim sadece bebegime odaklandigim icin sanirim bebegim 5 dk icerisinde dogdu ve onu temizleyip bana getirdiklerinde o aglamasi bile sustu ten tene temas edince o ani tekrar tekrar yasamak isterim gercekten suan okadar guzeldiki o an onun bi tarifi yokmus gercekten hic korkma ve sana tavsiyem spinal sonrasinda sana yeme icmeye izin verdikleri an Turk kahvesi nescafe bitter cikolata kola ve dondurma ye ic bana doktorum ve hemsirem bunlari yememi icmemi soylediler ve spinal sonrasinda gram bas agrisi bel agrisi vs hic birini yasamadim gercekten tek zor olan sey benim icin ilk ayaga kalkmak zor oldu uyusujluk gecti lakin karincalanma gecmemisti oyuzden zor yurudum hatta 2.ci yuruyusumde yataga yatarken esim yardimci oluyodu o sirada doktorum geldi hayir kendisi yaticak yardim etmeyin dedi ve sonrasinda yavas yavas kendim yatip kalkmaya basladim birde karnina bastirma olayi birazcik sıkntı oldu bnm icin ama ondada cok uzun sure bastirmiyorlar oyuzden hic korkma anlik birsey pikolojik olarak biraz korkuyosun benim oyleydi ilk yurumeden sonra gazimda cikti cok sukur ertesi gun eve geldigimde afedersin buyuk abdestimide yaptim kendi dusumu kendim yardimsiz yaptim eve gelir gelmez 4 gun ben yatip kalkarken biraz zorlandim ama 5.gun hic agri sizi kalmadi hatta bnm yatagim biraz yuksektir 5.gun yatagima bile gectim kimisi 2 gunde bile ayaklaniyormus kimisi 10 gunde bu herkesin bunyesine gore farklilik gosteriyor ama anlatilanlar kadar korkunc seyler oldugunu dusunmuyorum canim