Gamzesedat28 Kizlar dün hastaneye gittim sancım 60 lari gördü 1 cm acikligim var nişanım geldi belim çok ağrıyor Meryem Ana otunu duydum bugün okuttum suyun içine koydurdum Acayip açılmış Ama bende sadece bel ağrısı var Size sormak istedim )
Minigimm2020 Gamzesedat28 o açıldıkça açılıyo dye bliyorum senin sancilarin tam başlamamış ya ondan dir bence
Starsss Gamzesedat28 Meryem ana otunu ben de denemek istiyorum. Faydası oluyor mu acaba🤔 39 haftayım ben de
Melikedmrclrr Gamzesedat28 doğum başladığında suya konuyor o acıldıkca hemen doğum olsun kolay olsun diye benim ilk doğumumda suyum gelmişti hastaneye giderken kayınvalidem koymuştu suya
Starsss Onu bilmiyordum, ben de hurma yiyorum pilates topuna oturuyorum, yürüyüş yapıyorum. İkinci doğumum olacak ama bunda tık yok
Starsss Gamzesedat28 suni sancı nasıl peki? Benim de biraz açılmam var doktor Cuma’ya kadar zaman verdi, kendi sancım başlamazsa suni verecek cuma günü. Epidural aldınız mı?
Gamzesedat28 Epidural almadım Suni sanciyi ara ara verdiler Benim doğum zor geçti 24 saatte acikligim oldu 10 cm ile doğuma girdim Ikınma da zorluk çektim Nefesim yetmedi