elifercetin14 Bebekbal Çok sağolun o kadar rahatladım ki mesajınızı okuyunca.İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeğinize.
elifercetin14 Bebekbal çok teşekkür ederim ben üzülmemeye çalışıyorum ama eşimin canı çok sıkılıyor fetal testide yaptırmak istemiyor.Bende hem merak ediyorum hem araştırıyorum bir yandan
Bebekbal elifercetin14 şu an bizim bi kaç ay önceki halimiz gibisiniz resmen,o kadar iyi anlıyorum ki.Burun kemiği ölçüldümü varmı ense kalınlığı nasıl ne dedi doktorunuz
elifercetin14 Bebekbal evet ölçüldü onlarda hiç sıkıntı yok.İkili taramada temiz çıktı.Detaylıda işte sadece bu çıktı.
Bebekbal elifercetin14 o zaman hiç kafana takma,bize nift test önerdi doktorun biri yaptırmadım iyikide yaptırmamışız gayet sağlıklı,başka anomali yoksa ciddiye almıyorlar arsayı,allahtan sizdede çıkmamış başka sıkıntı
elifercetin14 Bebekbal Evet çok teşekkür ederim.Çok içim rahatladı bu yorumları okuyunca.İnşallah bende buraya iyi yorumlar yazıcam.
tgcasyada elifercetin14 merhaba canım arsa ile acılan diğer eski postlara yazmıştım ama yine sanada Yazayim hamileliğimde cok yıprandım cok uzuldum oyle cok fazla basina gelen insanlrada denk gelip rahatlayamadm o yuzden kendi kendme bir soz verdim eğer saglkli bir doğum yaprsam bu konuda başına gelen annelere yazip rahatlacagim diye ..benimde hamileligimde bebegime arsa teşhisi konulmustu baska bir skntisi yoktu ikili testim ve olcumlerim normaldi diger fetal dna testlrinden yaptrmadm ne olursa olsun kiymayacaktm cunku yavruma allhma sukurler olsunki evladimi sagliklica kucagma aldım suan 5 aylik kalple ilgili kontrollerinide yaptırdım hersey yolunda yapısal bir farklilik olarak o damar oyle sekil almış diyelim burada tanışıp ve hala gorustgm 2 arkdsmnda bebeginde arsa vardı onlarla gorsyrm bebekleri cok sukur saglikli bir sknti yok.. insallah sizlerde sagliklica kucagnza alin evlatlarınizi içinizi bi nebzede olsa rahatlatmak icin yazdım insallah guzel haberlrnizi alrz sizlerinde..
elifercetin14 tgcasyada Çok çok çok teşekkür ederim.Bugün biraz daha içim rahatladı sizin yorumunuz ilaç gibi geldi bana.Allah razı olsun çok sağolun
Mrcmkann tgcasyada Merhaba acaba bebeğinizi kardiyoloji ne zaman gördü doğar doğmaz mi goturdunuz 40i çıkınca mi yazabilir misiniz ? İnşallah msjimi görürsünüz