Gebegunlugu gözümün önüne gelince midem gurur duyor ne yapmaliym keccapli kumru Allahm 😢 çok mu riskli hamilelikte zarari varmi
Deletedmom355 Gebegunlugu iyi pişmiş olunca sosis yenebilir kendiniz yapın isterseniz. Yada güvendiğiniz bir yerde yiyin. Ben iyi bir pişirip öyle yiyorum sosisi salamı falan
KardelenYB Gebegunlugu kendinize neden eziyet ediyorsunuz ye yani anlık bişi bu yedi yirmidört yedıgın bişi değil ki
Burcuu3761 Gebegunlugu ilk hamileliğimde canım ne isterse yedim sürekli bişeyler isteyip aşermiyoeuz sonuçta kızımda çok sağlıklı şimdi ikinciye hamileyim onda da ne isterse canım yiyorum
ikizminikler Gebegunlugu yenir yahu neden yenmesin onu yer yemez hastalık başına gelcek diye bişey mi var sürekli tekrarlanmazda bi sıkıntı olmaz bence
_Nur_ Pişmesiyle alakalı degil icindeki kimyasallardan dolayı hamileler islem gormus gida yememeli, ama caniniz cok cektiyse tabi ki yiyin
Neslihan1903 Gebegunlugu salam sosis bunlar gebelikte zararlı ama canın bu kadar istediyse ye canım 1 kereden bir şey olmaz ama iyi pişmiş olmasını iste doktorum bana sadece sucuk yiyebilirsin demişti o da iyi pişmiş 🤗
zezeyyy Gebegunlugu canım neden eziyet ediyorsun kendine canın ne isterse ye birşey olmaz her zaman yediğimiz şeyler değil 😋