Yeni_anne_adayi20 Anneleeeerrr sizinde bebekler buyudukce hareketleri caninizi acitiyormu? Sag tarafa girmis sanki karnimin asagisi aciyor bastirinca🙈
Smyrpd Yeni_anne_adayi20 evet ya 29. Haftadayız baya baya acıtıyor canımı bazen karnımı yırtıp çıkacak zannediyorum 😅
sibell777 Yeni_anne_adayi20 kesinlikle benimde sol tarafıma aşırı vuruyor annecim dur diyorum sanki anlıyor beni inat bidaha vuruyor ☺️❤️❤️
Yeni_anne_adayi20 Smyrpd aynen benimde 30+3 suan baska sehirdeyiz bi kac gunluk doktorumdanda uzagim boyle acitinca geriliyorum biseymi oluyor acaba diye🤦🏼♀️
Derenannecik45 Hahaha bende 24 haftadayım inanın yarıyor karnımı ayakları dışarda sanki 😂 gum güm diye hoşuma gidiyor diyorum diyorlar seni 29 da görürüz artık ağlarsın dursun diye 😀😀🤭🤭
Yeni_anne_adayi20 Derenannecik45 Aynen oyle oluyor valla buyudukce acitarak vuruyorlar hele kiz cocuklarinin tekmesi daha fena napalim canlari sagolsun saglikla zamaninda dogsunlar boyle bi yer aciyinca bi sorunmu var diye korkuyor insan yoksa tekmesinden deil😅
Gul32 Ben 31 haftalık ikiz gebeyim. Oğlumun hareketleri fazla acıtmiyor ama kızımın hareketleri çok fenaa 😅
Derenannecik45 Gul32 ayyyy ne güzel hem kız hem erkek 2iz hayalimmmm maşallah size tek taşla 2 bıdık ❤️❤️❤️😍
Yeni_anne_adayi20 Gul32 kiz bebeklerin tekmeleri oyle diyorlar erkeginki yuzermis gibi benim kiz bastiriyor tekmeyi 🤣
Gul32 Derenannecik45 😍😍😍 Sağolunn. Zorlukları çok gerçekten ama güzellikleri de çok olacak Allahin izniyle 😊
Esraugur2310 Yeni_anne_adayi20 bian da bağırarak yemek masasından kalktigimi biliyorum esim de doğuruyorum sanmisti😄
Yeni_anne_adayi20 Esraugur2310 hahaha ben bagirmadim daha sadece sag tarafimda hafif agri var bastirinca sanirim oralaa saklanmis bizim cuce yemek yedim tatli yedim sag sol dondum yattim yerini degissin diye 2 saatdir donme dolap gibi donuyor ama aci hafif var bu seferde beni titretmekden yordu🤣🤣🤣
Esraugur2310 Yeni_anne_adayi20 ayağını bir dayıyor bazen sanki karnimi delip geçecek felaket acıtıyor😄
Tomris06 Ben de 29+3üm. Oglum bazen bi yerde toplanıyor o canımı acıtıyor bir de idrar torbama vurması cok ağrı yapıyor karnima piş piş yapiyorum sakinleşsin diye:)
Yeni_anne_adayi20 Tomris06 artik lavaboya gitmeye utaniuorum idrar torbasina vurunxa tuvaletim geldi saniyorum kosuyorum hemen🙈