gulapikk selinn35 ay bende haziran annesiyim ve hesaplamalara göre bebeğim benim doğum günümde doğuyoooor 🥰
Zemirayda selinn35 son adet tarihim 4 Eylül ama ben adetim den 2 hafta sonra korunmayı bıraktım o yüzden suanlik bilmiyorum
Durudyg Arkadaşlar merhaba ☺️ Bende 4 +2 haftalık gebeyim 2 gün once kan testiyle öğrendım değerim 130,5 cktı biraz korku biraz endişe var tabiki inşallah rabbim tamamına erdırırı isteyen herkese de nasıp etsin inş🙏🙏🙏
FadimeK Merhabalar bende 5+2 haftalık hamileyim daha çok yeni öğrendim. 4+5 ken 15.000 çıktı beta yüksek diyorlar duyan var mı sizce bu bir problem mi 🙈
Cansuyrm35 Ben de 5+4’üm şu anda, keseyi de gördük ♥️ İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz 🙏🏼
Eeliff_ Ben 5+4 üm keseyi gördük doktorumuz cumartesi günü kalp atışı için çağırdı eğer bebiş erken gelmek isterse mayısın ortasından itibaren beklemeye başlıyoruz dedi haziran 12’de normal beklenilen tarih🍒
Cansuyrm35 selinn35 bence görürsünüz ama görmezseniz de korkmayın herkesin gebeliği farklı ilerleyebiliyor 🥰