Elfynsmr Epifenomen sağol canım bende 31+4 te gidicem şuan 29+1 imde merak ediyodum sıklaşacakmı diye
Epifenomen Elfynsmr 34 de çağırır, 36da çağırır ondan sonra her hafta kuzum 36da nst başlıyor çünkü 😌💕
Astadavistabeybi 61Aysen benimde ilk aynı şekilde bende hiç anlamıyorum ya acemiliğimiz diyelim her taraftan hissediyorum tekmesini 😬bu sefer bende soracağım
Epifenomen 61Aysen ay yok kuzum, zaten normal doğuramıyorum da doğursam ve makat geliş olsa sezaryene kalırdık yine 😌😌
Suig00 Balkuzu01 33de konrole gittiğimde doktor makat geliş dedi. Sonra 2-3 gün sonra bir gün aşırı değişik hareket etti çok canımı yaktı dedim kesin döndü😊 öylede olmuş
Barkoddg Suig00 Ben de hissetmiştim. Her zaman ki oynamasından farklıydı. Sabaha karşı 5 falandı uyku uyanıklık arası hissettim. Dondu galiba dedim tam da o sabah uyuşmazlık iğnesi olacaktım doktor ultrasonla da baktı bebek baş geliş dedi.😅
Suig00 Balkuzu01 aslında ikiside değil böyle karnım bayağı havalandı cildim zorlandı yani değişik bir olay😊
Nesse86 Astadavistabeybi Gülünecek birsey yok ki senin sorunda sadece bebegin ne zmn dönüp dönmedigini anlayamayiz.Ha bebek dönmüs diyenler de var ama bebek dogacagi güne kadar bile dönebilir. O yüzden jic kafaya takicak birsey yok doktora gittiginde doktora sor ya da sen kendinde bakabilirsin
Astadavistabeybi Nesse86 şeyi merak ettim acaba sabit mi kalır döner mi diye 😬ben sorunca kendime gülüyorum da bu soruyu 😊