Ebru9120 Bugün bebek için küvet vs aldım. Birde bebek lifleri vardı ama ne kadar sağlıklı emin olamadım. Siz ne kullanmayı düşünüyorsunuz? Bebek sünger gibi lifler yada bambulu lifler.. kafam karıştı açıkçası:)
Astadavistabeybi Ebru9120 bende alacaktım da ilk zamanlarda teni çok hassas kullanmayadabilirsiniz diyorlar bana
CansuDemir Ebru9120 Yenidoğanken sünger kullanmadım zaten öyle sık sık her gün köpük köpüğe yıkanmıyor o dönemde. Haftada 1 başını köpüklerdim. Kaka yapında belden aşağısını yıkardım. Göbek düştükten sonra her gün vücuduna duş aldırdım. Sonra doğal lif aldım yani içinde plastik olmayacak.Ara ara değiştiririm, 2-3 kullanımda kaynatırım 2 senedir nolur nolmaz.
Mammimammi Ebru9120 Doğal deniz süngeri bence kullanılmalı. Bakteri tutmuyor. Tabi her kullanımdan sonra iyice durulanıp kurtulmalı. Yani ıslak kalmamalı
Ebru9120 Astadavistabeybi ben de ilk aylar gerek olmaz diye düşündüm ama ilerde doğal bişey kullanmak istiyorum :)
Ebru9120 CansuDemir evet ilk zamanlar çok hassaslar zaten kullanmamak daha doğru olabilir:) kullandığınız bir marka varmı nerden aliyorsunuz
Ipek0z Ebru9120 o zaman yumuşak ipten bulup ördüreyim ben sünger en nihayetinde petrolden üretiliyor bebeğe çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum
CansuDemir Ebru9120 Marka şey paketli almadım. Tanıdığımız aktardan doğal deniz süngeri aldım hep.Bir de oğlum atopik egzamalıydı, başka denediklerim oldu tahriş etti kızarttı filan.doğal sünger hiçbir şey yapmadı, kendime de daha büyüğünü kullanıyorum
Baharata Ebru9120 bende bugün küvet kova takımı aldım ama sünger almadım o organik olanlar parçalanıyomuş öyle duydum