Nur13 Mantar enfeksiyonun belirtileri nelerdi. Vajinam da yanma silerken sanki kesik gibi bi acı ve kasıntı var kasırken de batıyor ne iyi gelir ne kullanabilirim
Annelikduygulari Nur13 evrt mantar cok yaygın hamilelikde bol su iç birde fitil verdi doktor hemen geçiriyor fitil ama cok uzatmadan git doktora hemen ilerlemesin
TwPriencess2- Nur13 bende de oluyordu canım doktorum travazol yazdı daha kullanmadım bilmiyrm senin doktorun yazmadı mi? Bence doktoruna bir danışman gerekir…
Cansss Nur13 bende de olmuştu fitilden başka hiçbişey işe yaramıyor. Fitil kullan ve hep kuru tut oranı asla nemli kalmasın.
eylull2020 @Nur13 canım onun için doktora görünmem daha mantıklı olur ama bende de olmuştu bi tane krem var onu sürüyordum günde iki kere bi de ilaç vermişti hamilelikten önce onu kullandım
Rmeysa_1661 Nur13 evet canım buna kötü kokulu akıntı da eşlik edebilir. Doktoruna gidip ilaç al ilerleyince çok daha zor oluyor ılık suyla taharet al ve banyo yaparken köpük gelmemesine dikkat et birde daima kuru tut oranı sık sık iç çmaşaırını değiş ve ütüle