Busra4141 Kızlar 37+2 günlük hamileyim bugün karnımın altında baskı kalçamda ve karnımın altında bıçak gibi batmalar var harelet ettikçe artıyo normalmi
Aselmomy Busra4141 bnde de oluyo ama sanırım bebek aşağıya indiği için heralde baskı yapıyo ağırlığını veriyo ondan diye düşünüyorum
ecembugra53 Busra4141 canım cok normal bebek kendini oturtuyormuş doktorum dedi rahim genişliyor hepsi normal dedi
Aselmomy Busra4141 ben çatı muayenesi de oldum ama herhangi bişi yok açılma fln… bnde çarşamba tekrar gitçem bakalım 🤷🏻♀️
Ga0312 Busra4141 canım seninle haftamız aynı 😊 bende 37+2 yim. Benimde oluyor ama çok kısa sürüyor. Bazen göğsümün altında oluyor o daha uzun süreli oluyor. Doktor çatı muayenesini 39. Haftadan önce yapmıyor bizim. Mecbur bekliyoruz. Ama kızım bekler mi bilmiyorum 😅
Busra4141 Ga0312 bi yandan diyorum biran çnce gelsin o mis kokusunu çekiyim bi yandan korku aldı başıma ne gelceğini bilmediğim için her ufacık ağrıda acabamı diye bizi resmen parmaklarında oynatıyolar şimdiden 😂
Fatos2304 Ga0312 göğüs altında benimde agrı oluyor sanki bıçak saplanıyor gibi agrıyor acıyor gece hiç yatamıyorum uyuyamıyorum
Ga0312 Busra4141 aynen öyle valla. Nasıl yatacağıma bile o karar veriyor 😅 sağa yatıyorum o taraftan vuruyor sola yatıyorum gene aynı e ben nası yatcam 😅 zaten 10 dk da bir wc ye gidiyorum uykular şimdiden haram 😅 senin cinsiyeti kız mı canım
Busra4141 Ga0312 Allah nasip ederse erkek lavabo olayını sorma gece kaç kere kalkıyorum evde hayalet gibi dolaşıyorum beyefendinin sayesinde 😂😂
Fatos2304 Busra4141 bende de var göğüs altında ve karnımın altında ağırlık sanki asagıya doğru cekiyor gibi agrıyor yürürken falan