Hamideankara Gebeliğim ile birlikte tüm alışkanlıklarım değişti 59 kg ile hamile kaldım 8.hatfada 61 kg yum ,iki saate kalmadan çok acıkıyorummmm 😩sizde durumlar nasıl hanımlar ?ben mi abartıyorum
Zalina Hamideankara öncelikle merhaba ne güzel işde ben çok zayifim 17haftalik olduk hamile kalmadan önce 43kiloydum gecen kontorolde tartildim 43.35gr olmuşum ben çok oldum hiçmi kilo almamişim eşim gülüyor 35gr bebeğimiz diyor Habibe’de yiyorum yine alamiyorum 😀
Hatice4270 Hamideankara bn de 7 haftadayim ama maalesef iştahım yok gün boyu yemek yemesem aklıma gelmiyor çok şükür bulantı kusma vs.yok hazımsızlık var biraz
Bsmlh Hamideankara ben kilo almadım ama çok acıkıyorum hatta ellerim titriyor dayanamayacak şekle geliyorum şeker vs tahlillerim temiz çıktı
Gamzelim_ Hamideankara 6 hafatam dayım ama cok acıkıyorum bnde hiç birsey yememiş gbi kazınıyor midem devamlı herseyde yıyesım gelmiyor
Hamideankara Zalina Sevimli96 bende sağlıklıçyım yeme düzenimin mide bulantıları ile bozulması beni kilo alımına itti ,hayırlısı ile şu bulantım bi geçerse düzene girerim diye Ümit ediyorum 🙏🙂🎈
Sevimli96 Hamideankara aynı şeyi bende yaşıyorum 9 haftaym ve 2 kilo aldım ama sağlıkcıym biliyorum fazla değil 2 kilo bunyn içinde vücuttakş değişikliklerde var ama yinede dikkat etmek lazım doğumu 70 den yukarıyla yapmayalım 😊
Sevimli96 Bsmlh oluşumunu engelleyemezsn ama tedbirli davranablrsn soğuktan kaçın gazlı içeçeklerden kaçın yediklerine dikkat et
Bsmlh Sevimli96 Sevimli96 soguktan kaçıyorum asıtlı içecek kahve yasak ama yinede aşırı gaz napıcamı şaşırdım
Derinsmom Hamideankara çok normal hatta haftan ilerledikçe hiç doymuyorsun😂 15.haftama gircem eşim benle dalga geçiyor artık daha yeni sofradan kalktık diye
Aloneanqel Hamideankara ayy bende vahşice acıkıyorum. Çok şükür kilı verdim almadım ama çok yersem alırım diye de korkuyorum 🙁