Aaysen Kızlar 4 gündür kahve leke geliyor doktora gittim kese etrafında kanama var o yüzden dedi. Ama düşük riskin var dedi. Progestan zaten içiyorum. Daha öncede 7 ay oluyor düşük yaptım. Korkuyorum bu yüzdn. Sizde de oldu mu bu durum atlattnız mı
Kbrklnc Aaysen bol bol dinlen canım burda okuduğum kadarıyla kullandığın ılaclarla kese alanındakı kanama gecebiliyormus inşallah sendede öyle olur 🥰
Bittercikolataa Aaysen benden kahve leke gelmedi ama gebeligimin başında kese etrafinda kanama vardi progestan verdi iğne 1 tane sonra vajinal krem vermisti onu kullandim bol bol yattim dinlendimn2 hafta sonra gittigimde gecmisti kafani ona yorma sürekli dinlen agir is yapma sakin. Gecer Allah in izni ile korkma Rabbim yavrunu size bagislasin❤️
Yelizimmmm3447 Bendede aynı sıkıntı var şuan yatıyorum geçen hafta resmen parça düşürdüm bende progestan kullanıyorum ama alttan atıyorum daha etkili dedi doktorum yatıcaksın bol bol su içiceksin
Aaysen Yelizimmmm3447 benim 8 haftalık canım sordum vajinadan mu diye hayır dedi iç daha küçük haftan dedi
Yelizimmmm3447 Aaysen 13+4 benimde 10 haftada Bi lekelenme gördüm yattım geçti bide geçen hafta gördüm parçalı şekilde rabbim evlatlarımızı korusun inş çok dikkat et sende doktorun nediyosa o tabiki
Aaysen Yelizimmmm3447 Allah korusun yaa. Peki o parça düşürmek normalde çookk tehlikeli. Neden olmus o