ipekayan Emineyakupoglu Anne karnindaki bir gün dışarıdaki 100 güne eş değer diye duymuştum. O yüzden sağlıkla gelsinler bence acele etmeye gerek yok☺️ Ben de 38 oldum aynı heyecan bende de var. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🤗
Ga0312 Mom10 korkma kuzum sen dünyaya bir canlı getirdin. Bu mucizeyi düşün geçecek Allahın izniyle 🥰
Minigimm2020 Emineyakupoglu kimisi kiziyo ki 1 gün gündür nasi annesin bye böyle diyosun dye lincliyo burda ama ben de o düşüncedeyim suan korkuyorum yavrumu yanimda görmek istiyorum bran önce 37+1 haftaligim
Emineyakupoglu Minigimm2020 insan sabırsız oluyor bir annen önce alalım istıyoruz bebeklerimizi kucagımıza rabbım tüm hamilelere kazasız belasız kucagına almayı nasıp etsin bebegini insallah
mayispapatyasi tuanagokce evet canim esim gelebildi elhamdulillah, ciger gelistirici yapildi o yuzden dogum biraz durduruldu gece 12ye kadar bekliyoruz gece 12den sonra doguma alacaklar insalah
tuanagokce mayispapatyasi kuzum bugün benim de sancım başladı sabahı bulmaz sanırım doğumum. Rabbim hayırlı bi avazda çıkmayı nasip etsin inşallah 🥰
mayispapatyasi Haftam 38den once olunca ciger gelistirici yapildi kizlar 12ye kadar o etkisini gostersin sonra doguma alicaz dediler simdilik 2 saate bir nst olcumu yapiliyor hepinizden allah razi olsun. Ayri ayri cevap yazamadm
mayispapatyasi Emineyakupoglu 37 38 dede gelisim tam degilse kuveze alma ihtimalleri oluyor cnm rabbim yasatmasin tabi ama dogurup kucagina hemen vermemeleri de var. Benimde suan ciger gelistirici yapilip kasilmalar bir muddet durduruldu etki edip dogunca kuveze almamak icin. Hayirlisini ve saglikli vaktini dile 😍
Deletedmom413 Mom10 Allah sifa versin canım idrar söktürücü bitki çayı maydonoz soğan kürü flan içsen? Enfeksiyon flan zorluyor olabilirmi? Geçer inşallah korkma ferah tut içini
tuanagokce mayispapatyasi inş canım. Babalarımız bir karantinaya girdi bir çıktı. Bebeklerimiz de bir olcak 🙂