Kuzeyin-annesi Arkadaşlar 19 20 haftalık bebisler anne karnında uyurmu kaç dk ve saat arası uyanırlar hisetme araliginiz nedir
Mehtapakgl Kuzeyin-annesi kuzum ben 19+6 yim 2,3 gün çok az hissettim. Ama dün ve bugün kıpır kıpır. Ama ne kadar süre uyuyor bir fikrim yok
Nmkllll Kuzeyin-annesi ben çok bariz hissediyorum hareketlerini genelde gece sol tarafıma yatinca güzel tekmeliyor ama hiç hissetmediğim zamanlarda oluyor o zaman uyuduğunu düşünüyorum ki zaten uyurmuş
Anurbasgem Kuzeyin-annesi şuan 30 haftadayim . 22 ci haftada hissetmeye başladım ufak ufak bu haftalara kadar hissetmemek gayet normalmiş endişelenmeyin. Sonra zaten hiç durmuyorlar 😍😍
Elifyali Meltemli demkki tek hissetmeyen ben değilim… Peki 18 inci haftalarda karninizda ve vajinada ara ara gergnlk oldu mu…
Mltmbktr Elifyali evet evet oluyor hafif gerilmeler kasık ağrısı ama çok uzun sürmüyor 🙏 hissetmek istiyorum çünkü randevularda ayda bire düştü en azından hissedersem iyi olduğunu bilirim gibi geliyor 🌸
Nur5580 Elifyali 18 haftalığım bende hissetmiyorum karnım cok gergin ve vajinamda bıçak batması gibi arada oluyor
Burcinisp88 Ben 18. Hafta içindeyim. 2-3haftadır falan hissediyorum. Bazen elimi hoplatacak kadar hareket ediyor. Ama benim 2. Gebelik. 2.lerde daha kolay hissediliyor
halitefe Kuzeyin-annesi canım ben 18+5 im iki haftadır hissediyorum ama hareket saati hiç belli değil önceleri gündüz hissediyordum bu hafta 3 gün hissedemedim doktorum gece hareket ediyordur birde her hareketi hissedemedim diyince gece geç uyudum gerçekten gece hissettim gündüz hiç yok yoktu yani bu dönemde bir düzeni falan yok günde 3 defada hissedebilirsin 1 de veya hiç gece gündüz zaten değişiyor
Tugce0158 halitefe bende 18+5 haftalığım dün hiç hisetmedim yada çok kafaya takıp pimpiriklendim ondan hissetmedim belkide bugün ara ara hissettim valla rahatladım. İnsan bi endişeleniyor kurban olduğum Rabbime emanet .Rabbim sağlıklı sıhhat Li kucağımıza almayı nasip etsin inş 🤲🏻
Esoo0698 Kuzeyin-annesi Yani bende 19 haftalığım günde 2-3 kere falan hissediyorum hareketini bazen hiç hissetmeyip gece hissediyorum değişiyor yani her hareketini hissedemeyebilirmişiz 🥰
halitefe Tugce0158 tabi öyle panik yapıyoruz malesef doktora gittim bugün ultrasonda sürekli tekme atıyordu mesela o arada sadece bir tanesini hissettim
CupCake Kızlar bende 17. Haftadayım , daha hissetmedim tabi ,☺️ siz ilk hissettiğinizde , o hissi neye benzettiniz ? 🙄🎈🥰