Sedabay Arkadaşlar merhabalar, Aranıza yeni katıldım 🤗 bugün 5.haftama girdim yeni hamileyim 😍 Size sorum şu; kasıklarımda ağrı oluyo nadiren hafif pembemsi lekeler geliyor tedirgin oldum. Bu konuda tecrübeliler yardımcı olur musunuz 🙏🏼🙏🏼
Gazel Sedabay kaşık ağrısı normal ama pembe lekeler için muhakkak dktr görün önemli birşey olmayabilir hala yerleşme kanaması olabilir ama dktrun görmesi önlem olarak pregestan vermesi gerek
deletedmom592 Sedabay bende 4+5im canim adet agrisi gibi agrilarim oluyor ama bende leke falan gelmedi cok sukur cevremde hep dusuk riski veya yerlesme kanamasidir diye duydum bence bi doktora gitmelisin emin olmalisin
Aysehatun Sedabay hayırlı olsun öncelikle bebişin ama gebelikte her akıntı önemli seninki pembe gibi dedin hemen doktoruna görünmelisin bakarlar rahimde kanama alanı varmı düşük tehdidi varmı diye
Sedabay Doktorum yerleşme kanaması olacak sende pembe veya kahverengi gelirse kontrole kadar gelme demişti. Eğer adet kanı gibi kırmızı olursa hemen gel dedi. Bu perşembe kontrolüm var ama insan yinede huzursuz oluyor. Beklemeli miyim bilemedim doğrusu😞
deletedmom592 Sedabay doktorun uyarmis zaten canim panik yapma bence uyarmasaydi git derdim ama soylemis onceden olacagini persembe de kontrolun varmis zaten 2 guncuk daha sıkıver disini ama doktorunun dediklerini takip et tabi dedigi gibi olursa bekleme git hemen 😊