Ortalama 33. haftamıza girdik ilk hamile kaldığımda uygulamaları indirdim zaman anneler anne adayları zaman geçmiyor falan diye sürekli yazılar paylaşıyorlar tabi ben bunları okuyorum kendimi düşünüyorum işte 250 gün var 200 gün var şu kadar gün var biz ne yapalım falan diye daha cinsiyetini bile bilmiyorum tabii ki Bunun hepsi kimseye eleştirmek değil sadece o anın vermiş olduğu telaştan bir baktım 33. haftaya girdim ve kızımın karnımda artık oynarken ellerini kafasını güzel bir şekilde hissediyorum günü onun oynamaları ile başlıyorUm 25 yaşıma girdim hayatımdaki en güzel bekleyiş ağrım sızım olduğunda uyuyamadığım da bile Allah’a ne kadar şükür etsem azdır o an o kadar mutlu oluyorum ki kızım büyüyor doğuma hazırlanıyorum az kaldı diyerekten Rabbim tüm olmayanlara nasip etsinEşim bazen bana gülüyor canın açıyor diyor seviniyorsun galiba annelik bu olsa gerek ortalama 50 günüm kaldı Rabbim beni tüm hamilleri tüm hamile kalmak isteyenlere Rabbim bir sancıda kurtarsın olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağına boş koymasın inşallah### _**Eşim bazen bana gülüyor canın açıyor diyor seviniyorsun galiba annelik bu olsa gerek ortalama 50 günüm kaldı Rabbim beni tüm hamilleri tüm hamile kalmak isteyenlere Rabbim bir sancıda kurtarsın olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağına boş koymasın inşallah 💕😘🥰☀️ Evimizi aydınlatanım Almiram seni büyük bir sevinçle bekliyoruz babanla birlikte ❤️❤️