mlsmrtgl Ebru2403 Rahim büyüyor canım normaldir. Aşırı ağrın varsa doktora görün ama dayanılacak gibiyse sorun olduğunu sanmıyorum
Ebru2403 mlsmrtgl yok öyle dayanilmicak kadar değil tabiki ama böyle günde çok fazla sancı girip çıkıyor sizlerdede oluyormuydu
mlsmrtgl Ebru2403 o süreçte bende yaşadım doktorum durulmayacak kadar değilse sorun yok bebek büyüyor rahim büyüyor normal demişti
ekrnz Ne tarafında canım eğer soldaysa gazdır korkmanı gerektiren hiçbir durum yok eğer sağdaysa adet sancısına benzer bi ağrıysa bıçak kesiği gibi 18 . Haftaya kadar normal diyorlar ama şiddetliyse doktoruna danışmalısın
Ebru2403 ekrnz bazen sol bazen sag oluyor ama öyle kıvrancak kadar gezemicek yuruyemicek kadar değil gelip gidiyor
Gzmmstf Ebru2403 22 haftalığım benim de oluyor dün akşama kadar geçmedi sol kasık ağrım iş filan yapmadım uzandım baktım geçmiyor doktorumu aradım üşütmüş olabilirsin dedi acile gel serum takalım pazartesi gel Bi bakalım dedi geçti elhamdülillah gitmedim bende inşallah olmaz bir daha da