melekkizim_00 Kızlar kaçırmak istemediğimden soruyorum kusura bakmayın 1 saate ignemi vurunacagim ne zaman ilişkiye girmem gerek
Melisa18 melekkizim_00 vurulduktan sonra 3 gün boyunca istediğin zaman girebilirsin bende vuruldum şimdi 13+5 im
HilalG melekkizim_00 36 saat sonra yumurta çatlıyor diye biliyorum ben iğne vurulmadan önce vurulduktan sonraki gün ve gün aşırı düzenli ilişki olmuştu Hatta iki gün arka arkaya bile olduğu olmuştu fırsatınız varsa siz de öyle yapın
Busramusti melekkizim_00 bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 36 saat sonra dedi doktorum. Sabah 11da vuruldum iğneyi ertesi gün gece 11de ilişki olsun dedi şimdi 17 haftalik hamileyim
afrasil melekkizim_00 36 saat sonra kesin ilişki ama sperm sorununuz yoksa 24 saat sonrası ve 36 saat sonrası olabilir diyolar
anneadayi33 İğneyi yaptırdıktan 36 saat sonra çatlama olur dr bana 24 saat be 36 saat daha sonra 5 gün boyunca gün aşırı dedi
melekkizim_00 anneadayi33 iğneyi birazdan vurunacagim yarın akşam ve akabindeki bir hafta düzenli değil mi
HilalG melekkizim_00 Kendinize göre ayarlayın gün aşırı ilişki demişti doktorum bi gün var bi gün yok şeklinde size kalmış garanti olsun diye 2 gün arka arkaya bile oldu dediğim gibi gerisi Allahtan zaten 🤲🤗
anneadayi33 melekkizim_00 melekkizim_00 vurulduğun saat üzerine 24 saat say ilişki olsun sonra 24 saatin üzerinden 12 saat say 36 yapıyor zaten ondan sonra gün aşırı
Aykem melekkizim_00 bıgun vurulsanız bugunde girebilirsiniz bana hemen bile olur demişti 3 gün üst üste mutlaka deneyin ama