elkacin minikkusum-2021 ilk postlar eskiden atılmıs sanırım ondan açılmıyor, silinmis. Ben de eskileri acamadım.
MinikMucizem23 ecembugra53 Keisnlikle katılıyorum anne yanı beşik aldım odasına montes ve dolap aldım çilekten olay bitti 😊👍
ecembugra53 MinikMucizem23 aynen canım 🙂 abartmaya gerek Yok hep bebek kalmayacaklar büyütecekler cunku
3625 Peki hepinizin yazdıkları aldıkları çok hoş güzel ama ben ikizlerim için nasıl bir oda yatak alabilirim fikirlerinizi alabilirmiyim bu ikizler konusunda karma karışık haldeyim neyi nasıl yapıcam hiç bilmiyorum 😔☺️
minikkusum-2021 3625 Twinsisterselaeliz diye bir bayanın insta sayfası var kızlarının odası çok güzel inceleyebilirsiniz
ZM11-2019 Eses0707 kıyafet dolabını babam yaptı sepet rafı dolaptan aldım 300 liraya bambu beşiğini letgodan 300 liraya aldım aynayı ve diğer küçük detayları kendim yaptım
osm HappyMom açıkçası ilk etapta bir oda yapmayı düşünmüyorum yapmicamda .. park beşik alıp ilk 6 ay yanımda bizim odamızda olaun istiyorum daha sonrası odasında olur ama mobilya duvar rengi vs için en az 1 yaşına gelsin sevdiği dikkatini çeken renklerle odasını yapmayı düşünüyorum
SerraveAnnesii esila1987 benimde aynı çok istedim oda yapmayı ama evim küçük olduğu icin yapamıyorum. Sağlıklı olsun hepsi olur ilerde çok da dert etmiyorum ☺️❤️