Gamzeek Hanımlar merak ediyorum cinsiyet henüz belli değil ama annem sürekli sağında mi solunda mi birşeyler hissediyorsun diyor 🙄😄 sağ kız sol erkek mis sizce doğruluğu varmi aksi olan varmi
Ozdmrkbraa Gamzeek sağ taraf erkek sol taraf kız canım benim sağ tarafım da daha şiddetli okurdu oğlum olacak nasipse
Nermin1002 Gamzeek ben en başından beri solumda hissediyodum 22 haftalık oldu hala çoğunlukla o tarafta hissediyorum cinsiyeti kız ☺️
Tatlisannedilekk Gamzeek amin canım, 39+5im salı günü suni sancı verilcek kavuşuyorum oğluma 3gün sonra🤗 Allah senin bebeğini de sağsalim kucağına almayı nasip etsin
-Kbra8- Doktorum sağında solunda mı diye soranlara kulak asma o resmen batıl inanç demişti. Benim 7+4 haftalık. Sağ tarafıma tutunmuş. Eski kafa düşünce bunlar demişti daha ben böyle bişeyi bilmiyoken kendi söyledi hep soruyorlar bana diye 😊
akcayaanneoluyorum Benim sağımda, kızım olacak inşallah 32 haftayı devirdik 😬 Böyle şeyler bana inandırıcı gelmiyor 😅
Esrakara55 Gamzeek kızım soldaydı oğlum sağda oynuyo şuan 😁 annemde hep öyle der kızlar solda erkekler sağda die ama bnce değişen bişey ya
annepanda Gamzeek sol kiz sag erkek. Dr bana ilk ultrasonumda solda döllenmiş bakalim kiz mınolacak dedi. İkili testler aşamasında tekrar bakılinca buyuk ihtimal kiz dedi. Simdi kesinlesmesini bekliyoruz.. 😊
ayminaninannesi Gamzeek sağ veya sol kesede nasıl hissediyorsunuz bende 5.haftama girdim kesmenizi gorduk 2 hafta snra kalp.atisi için gidicez ama sol tarafımdan çeken bir şeyler oluyo bazen ilk gebeliğim anlamadım kısacası banada anlatırmisin🙈🙂
-Kbra8- ayminaninannesi benim 7+4. Tabi ki hissetmiyorum henüz😊 doktor ultrasonla bakarken sağ kasığına mı bakıyor sola mı bastırıyor. Benim ultrasonu hep sağ kasık kısmıma bastırıyor çünkü bebeğim orda. Ondan bahsediliyor canım 😊