gunessare Bugün doktora gittim 10+4 günlüğüz doktorum cinsiyeti merak ettiğini söyledi . Erkek olduğunu söyledi. Kızlarda da çıkıntı olduğunu ama bunun gibi olmadığını söyledi. Bu çıkıntı başka bişey olamaz dedi. Haftaya ikili test için gidicem o zaman daha belirginlesir dedi . Bu haftada öğrenen var mı acaba cinsiyeti. Kızımdada on birinci haftada söylemişti.
Valendia gunessare bazı doktorlar çok erken haftalardan itibaren cinsiyeti anlıyorlar benim kızımda kemik yapısından anlamıştı. Bacakları kapalıydı. Şimdi 17. Haftama giriyorum yine hamileyim. Ama simdiki doktorum daha tahmin üzerinden belirtti cinsiyeti kesin bişey demedi 🤷♀️
Tugba_16 gunessare bende dün gittim 10+5 oldum. Cınsıyetı sordum bellı degıl dedı. Üstelik benımde bir hafta onden gitmesine ragmen
gunessare ecembugra53 on dördüncü haftada daha belirginlesir ama o çıkıntı başka bişey olamaz dedi hayırlısı olsun canım bakalım kız erkek farketmez 😊
gunessare Valendia doktorumun tahminleri tutuyor canım etrafımda giden çok kişi var hayırlısı bakalım kız erkek farketmez bu haftalarda öğrenen var mı merak ettim 😊
gulapikk Valendia ay yok ya annem bana hamileyken doktor benim için kemikleri iri bu erkek demiş bu asla kız olamaz demiş ben doğunca herkes şoka girmiş bence kız olup kemik yapısı iri olan bebeklerde olabiliyo benim gibi 😁
Hypatia Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😊 başka bi doktoru denemek için ben de geçen gün 10+5 diye gittim,1 hafta geç döllenme vardı,11+2 görünüyor dedi,%70 kız dedi,bakalım ilerleyen süreçte neler olacak😃 merakla bekliyoruz😃😃
gunessare Hypatia amin canım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım. Doktorum çok emin konuştu başka bişey olamaz diye bende bu haftada öğrenen var mı diye merak ettim 😊
gunessare Tugba_16 bebeğin pozisyonu da etkiliyor canım bizim bacakları tam açık ve hareketliydi doktorda tekrar tekrar baktı görmek için
Tugba_16 gunessare bizim elle ve ayakları oynuyordu hiç durmadı. Sonrda totosunu döndü zaten. Cok merak edıyorum cınsıyetı 😊