ikicocukannesii Kızlar internette planlama var kız çocuk için yumurtlamadan önce erkek için yumurtlama gününde ilişki yazıyo doğru mu bide kız için ilişkiden sonra sağa yatmalı erkek için sola yatmalı yazıyo uygulayıp doğru çıkan var mı merak ettim
1PrensAnnesi ikicocukannesii ilk çocuğumda yaptım tuttu ben tarihle gebe kaldım anne baba doğum tarihlerine göre erkek kız olayı var onu hesapladım ve hep sağa yattım oğlumda oldu tuttu yani😍
fndk_06 ikicocukannesii benim olayım tam bir film anlatıyım hemen 😂 ilk bebeğim erkek ikinci için önce sağlıklı olsun sonra kız olsun istiyorduk :) neyse işte ınternetten yumurtlama hesabı felan yaptık eşime diyorum şu gün yapicaz bu gün yapmicaz felan diye ama bi heyecanlıyız bi heyecanlıyız ki sormayın 😂 o günleri denk getirdik ama biz kız bebek kesin oldu diye garanti gözüyle bakıyoruz tabi doktorun cinsiyet söylemesine gerek yok gibi bakıyoruz olaya neyse kontrole gittim eşimde yanımda doktor diyor cinsiyetini söyleyim mi gerek yok biliyoruz biz dedik Aaa öyle mi ne peki dedi kız tabiki dedik burda gözüken pipi kimin o zaman dedi 😂😂😂🤣🤣🤣
Maviss1525 ikicocukannesii Biz Erzurumlu İbrahim Hakkı Efendinin Marifetname kitabına göre yaptık canım niyetimizde kalpten hep erkekti ilk çocuğumuz öyle olsun istiyorduk gün olarak nasıl yapılması lazım falan hepsi yazıyor tabi hep abdestli ve namaz kılıp niyet edip yaptık çok şükür niyetimizide Allah kabul etti oğluşumuz olucak inşaAllah 😊🌸
kdrsln Tam tersini biliyorum bende erkek için sağa yatılmalı diye bi arkadaşım yaptı oldu ama nasip işi bunlar
ikicocukannesii kdrsln aynen canım bide kız için erkeğin dar iç çamaşırı giymeli erkek için boxser giymeli falan yazıyo ne kadar doğru acaba benim eşimde hep boxser giyiyo ondan mı erkek oluyo hep acaba 😃
ikicocukannesii 1PrensAnnesi benim ikinci hamileliğim canım biz istemiyoduk anlamadan kaldım korunuyoduk ta nasıl oldu hala anlamış değilim o yüzden yumurtlama takibi yapmıyodum bilinçli olsaydı yapardım bende yani ne zaman kaldım hiçbi fikrim yok kızım olsun istiyodum ama
ikicocukannesii 1PrensAnnesi yanlız hamile kaldığımı farkettikten sonra baktım hesaplamada kız çıkıyodu canım erkekmiş bebişim
ikicocukannesii ikizminikler hadi ya demekki hiçbişeye inanmamak gerekiyo 😃 genlerle alakalı sanırım bizde 3 erkek bi kız sülaledede hep erkek daha yaygın ona bağlıyorum ben kız fazla olunca torunlarda kız oluyo erkek fazla olunca erkek oluyo bence
1PrensAnnesi ikicocukannesii valla bende tutmuştu 🙂 aynı hesaplamayı bu gebeliğimde de yaptım hamile kaldıktan sonra baktım oda doğru çıkmıştı
Nry8082 Planlamayı bilmiyorum ama çin takviminde 4 arkadasım ve ablamın dogru cıktı.Bende ona göre yaptım bakalım olursa ya kısmet😁
ikicocukannesii Nry8082 hamile kalmadan hesaplama mı yaptılar canım yoksa cinsiyete mi baktılar takvimden
ikizminikler ikicocukannesii o bizdede var ya dedemin hep erkeği olmuş hiç kızı yok torunlarında kızlar daha çok erkek yok gibi şimdi benimde kızlarım olcak babam diyo ki niye erkek denk gelmiyo babam beddua mı etti naptı diyo 😂😂😂😂
Nry8082 ikicocukannesii internetten cın takvimine bakın anne yaşı ve hamile kalınan ay kız yada erkek gösteriyo benim arkadaslarımda tuttu
ikicocukannesii ikizminikler bıkmış erkeklerden deden bence 🤣 ilk bebişlerin mi canım benimde ilki erkek ikincide erkekmiş ikinciyi istemiyoduk oğlum küçük diye korunurken kaldım bilinçli olsaydı ihtimalleri değerlendirirdim en azından banada görümcem bi kız doğuramıcan dedi üzüldüm bende kız çok istiyodum ama nasip değilmiş artık bunda son üçüncüyü istemiyoruz olmazsada olmaz napalım
ikicocukannesii ikizminikler hatta doktor muayene ederken ne hissediyon dedi kız mı dedim baktı baktı yok senden kız çıkmaz heveslenme dedi 🤣🤣
ikicocukannesii Nry8082 25 yaşındayım hamile kaldığım ay da haziran canım bi yaş fazlasını alıp hesaplıyolar canım öyle yapınca kız çıkıyo benimde ama erkekmiş
ikicocukannesii ikizminikler kız olcanı bilsem yaparım üçüncüyü de ama ya erkek olursa oda üç tane erkek vay halime 🤣🤣
ikizminikler ikicocukannesii valla eğitmekle alakalı bence kayınvalidemin dört erkek bir kızı var kız olsun diye tutturmuşlar hiç biri annesine değer vermez hep paşalar gibi hizmet etmiş ben çok karşıyım buna 😂 babanneminde üç oğlu var ama babanneme bakarlar ederler kız çocuğu hiç aramamış babannem. Öğretmek çok önemli bide insan da merhamet olacak
ikicocukannesii fndk_06 hadi be 🤣🤣 ay oda çok fenaymış benim doktorda senden kız çıkmaz dedi boşuna kıza heveslenmim ben 😃 ee yumurtlama öncesinde mi birlikte olmuştunuz tutmadı mı canım
ikicocukannesii Maviss1525 ne güzel kuzum rabbim kabul etmiş bende planlı olsaydı denerdim bütün ihtimalleri ama korunurken düşünmüyoken hamile kaldım o yüzden araştırma şansım olmadı