Cerenck23 Busrans 23 haftalik hamileyim ama 33 gibi duruyorum 😂 benden 3 ay büyük hamile arkadaşım var onun karnından büyük benm karnım üstelik 46 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 56 oldum şükür 😂😂
Zeyyno_ Busrans Çok belli olmuoda az bi karnım vardı yemek yemişte şişmiş gibi şimdi daha belirgin ama yine küçük diolar anlamadım 🤷🤷😂🙈🥰
Kaderozy Busrans ben oğlumda 6 ayda karnım çıkmaya başlamıştı nerdeyse şimdi kızıma 4.5 aylık hamileyim 4 kilo vermiş olmama rağmen karnım bayağı çıktı bir topa yaklaştı neredeyse
Ceylanaydemir Busrans aynen benimde öyle geçen hafta kocamandı şuan bildiğin yok heleki sabahları 😂 küçücük oluyor sebebini bilmiyorum ama 🤷♀️
melike14 Cerenck23 nasılda aynıyız 46 ile gebe kaldım 23 haftamdayım 55 kg yim bu gidişle 20kg daha alırım 😂
Sahika8989 Benim kiz vallahi ilkinden daha kucuk ve yaygan resmen kucuk bir top tasiyoemusum gibi insallah normal futbol topu kadar buyuklugunde olur ve dogururum 😂😂😂
DlgluSeyda 24+2 yim sadece 2 kilo aldım o yüzden azcık göbek var sadece. vücuttan başka almadığım için göbek hafif önde gidiyo normal galiba bol giyince hiç anlaşılmıyo ama :)
Berna23 23 haftalığim artık dışarıdan bakıldığında anlaşılıyor ama hala bazı günler daha şiş bazı günler biraz daha inmis gibi