LeylaKrlll Tam tekmeleri kaçıncı hafta da hissettiniz biz 17. Haftamıza giriyoruz ara ara seyirme ve kalp atması hissediyorum genellikle tatlı yiyince ve yemekten sonra oluyor ama tekmeleri merak ediyorum 🙈
Mirage-zhs LeylaKrlll bizimkide 18.haftada hissettirdi kendini şimdi 21+3 deyiz geceleri sağa sola dönmemten uyuyamıyorum uyutmuyorum oğluşum kızımda böle değildi bu beni uyutmamakta kararlı 😁😁
Esoo0698 LeylaKrlll Bende 16. Haftamın bitişinde hissetmiştim şimdi 19 haftalığız biraz daha belirginleşmeye başladı ilerleyen zamanlarda nolcak bakalım ❤️❤️
Cnsugur LeylaKrlll bende o haftalarda hissettim sırtüstü yatınca daha çok tekmeliyo telefonla oynarken kolumu karnıma koyuyorum oda bi tekme atıyo sallanıyorum güçlüyüz 💪😁 bizde şimdi 26 haftayız
Mehtapakgl LeylaKrlll kuzum ben 17 de tam emin olamadım 18 in sonlarına doğru emin oldum olamadım arası 19 ’ün sonlarındayım tamam diyorum içerde parti var 😁
Zeyyno_ LeylaKrlll 17.haftamda dik dik aniden tekme atmasıyla hissetmeye başladım şimdi daha net hissediyorum 🥰🥰🧿🤲🤲🤲
ecembugra53 LeylaKrlll bende ilk kıpırdanmaları 16. Hafta da hissetmiştim daha sonra 18. Den sonra hafif tekle lerimiz hissetmeye başlamıştım
LeylaKrlll Maşallah ne kadar güzel benim ki de erkek ve erken hissetmeye başladım o seyirmeleri O zaman benım de hissetmeme az kaldı inşallah çok merak ediyorum o hissi 😀😀