Ecececece Selam kızlar 35. haftadayım bebeğimin başı hala yukarda bu şartlarda sezeryan olursun dedi doktor acaba başından aşağı inme İhtimali var mı ben ne yapabilirim bunun için
Sezensu Ecececece Benim de 35+6 aynı durumda doktorum internetteki hareketleri yapmamamı riskli olduğunu bebek Nasıl geleceğine kendisi karar vereceğini söyledi. Bol bol yürüyüş dedi sadece 🙏🏻
cagla24 Ecececece benimki de öyleydi bugüne sezaryen tarihi almıştık hatta dönmeseydi şimdi kollarımdaydı 🙊 geçen hafta bir gittik dönmüş büyük sürpriz oldu bize yani imkansız değil 🌸 bu arada 38 haftalığım
ozgeya Ecececece Bebeklerin doğum anına kadar dönme ihtimali var. Bazı doktorlar nedense sabırsız davranıyor bu konuda. Benim bebeğim de doğumdan 6 gün önce döndü.
Esoo0698 https://imgyukle.com/i/5geozG Canım bu sayfaya gir işaretlediğim yere gir bebek döndürme hareketi var izleyebilirsin 😊
Ef24 Doğum sancıları başlayınca rahim kasılmalarıyla bile dönen bebekler var son ana kadar dönebilir yani bebişler
Sehribann Ecececece ben de 35 haftalik gebeyim ama doktorum hic boyle bir oner8de bulunmadi ve benim de begim henuz donmedi. Bu haftalarda donmesi mi gerekiyor? Ben daha ileriki haftalarda diye dusundugumden rahat takiliyordum.🙄