minikcasper Esmakoksal bende tuttu 😃 her gören yüzüne ayrı bi güzellik gelmiş diyo😃. Kuzenimin arkadaşıda şey demiş bebiş erkek galiba bi güzellik gelmiş 🤷🏻😃😃
Esila1716 Esmakoksal alakası yok kuzu ikinci kızıma hamileyim ikisindede herkes çok güzellestin oğlun mu olacak diyorlar 😄
Mahbuss Zynbgvn tövbe yarabbim ne alaka Kız bebek bekleyen herkes çirkinlesmeli mi illa 🤦 Bende öyle çok kilo almadım 2 kiloyla devam ediyorum şuan. Karnımda yeni yeni belirmeye başladı 23 haftalığız bizde 🥰
Zeyyno_ Esmakoksal Bence hiç alakası yok Kızım olcak İnşallah az kaldı ama hala eskisi gibi yüzüm çok şükür 🤲🤲🤲 hep dua ederdim hamile olunca İnşallah yüzüm çirkinleşmez diye 🥰🥰🙏🧿🤲🤲Bence genetiğe bağlı benm eltilerimde hep hamilelikte hamilelik maskesi diolar lekelenme oluşmuş kız kardeşindede oluşmuş benm annemde hiçbişey olmamış yüzüne bende de öyle oldu çok şükür 🙏🙏🤲
MomD Esmakoksal Eğer böyle bi söylem varsa bence de doğru 🤧🤧 Yüzümde hep egzama çıktı, ergenlik dönemimdeki gibi sivilcelerim arttı ve geçmiyorlar bi türlü
Mehtapakgl Esmakoksal valla doğru gibi geliyor bana. Aynaya bakınca yüzüm aydınlanmış pürüzsüz geliyor. Yani güzelleştiğimi farkediyorum. Bebeğinde erkek
26_26_26ggg Esmakoksal kızım olucak Allah’ın izniyle hiç birşey olmadı neysem oyum çirkinleşmedim sadece bir kaç tane sivilce çıktı görenler erkekmi diyor hatta 😀
Dmlkrts Esmakoksal hic alakası yokmus benimde bebisim kız yüzünde ciller lekelenmeler olucak cirkinleseceksin dediler hic bisey olmadı ne leke ne çil ne sivilce hcbiri olmadı aksine cildim daha parlak 🤣
Kaderozy Esmakoksal valla erkek de herkes güzelleştin dedi ama şuan kız yüzümde hiç bir şey yok cirkinlesmissin diyen de olmadı
Byzaoz Esmakoksal valla dogrumu bilmiyorum ama kizim olucak yüzüm cok sivilcelendi minik minik sivilce çıktı alnimda falan ergenlikte hic cikmamisti bende. Ama arkadasiminda kizi.oldu onun yüzü pürüzsüzdü. Bence insanin yapisiyla alakali biraz.
iki_tosbik_annesi Esmakoksal bence doğru 👍 iki oğlum var ikisindede ben daha hamile olduğumu bile bilmeden eşim hamile olduğumu söylerdi yüzün çok güzelleşti sen hamilesin hemde erkek derdi ikisindede doğru çıktı ♥️🙂
Uykulugebe Esmakoksal tam inanmıyorum kız bebeğe hamileyim evet başlarda cildimde çok sivilcelenme oldu ama şimdi cildim pürüzsüz hatta ilk aylarimda cildimin ışıl ışıl parladığını ve güzellik geldiğini söyleyenler oldu
Kaderaras Esmakoksal doğru ben oğlumda güzellemiştim herles çok begeniyordı şimdi kızıma hamileyim ve hala suratım da sivilceler var gerçekten çirkinleştşm
Tatlisannedilekk Esmakoksal oğlum olcak, ilk zamanlar çok sivilcelenmiştim çok çirkin hissediyordum kendimi ama sonradan sivilceler falan geçti şimdi kim görse ne kadar güzelleşmişsin diyor ben bile farkediyorum aynada🤭😍
Eymeninasaf Esmakoksal bence doğru oğlumda cildim puruzsuzdu her gören kesin erkektir diyodu ikinciye hamileyim oğlan da olduğu kadar güzel cildim yok mesela
Krbltesma Benim biri kız biri erkek ikiz bebeklerim aynaya baktımda yüzüm gözüm toparlandı bazen güzel geliyor bazende bu hal ne tostoparlak oldum diyorum bende karmaşa var 😅 güzelmiyim çirkinmi karar veremiyorum 😂🤷🏻♀️