Sekerpare21 Annelerim folik asit hakkında ne düşünüyorsunuz, ilk 3 ay kullanmalı mı sizce, kullanmamak tehlikeli mi.? Kullananlar ve kullanmayanların düşüncesini merek ediyorum
Minegkhn92 Sekerpare21 bebeğin nörolojik sakatlıklarını önlüyor folik asit çok örnmli yırt dışındahamile klmadan 6 ay öncesnden başlatıyorlar kullanmaya ihmal etme 👍🏻
Nry8082 Sekerpare21 Ben hamile kalmadan 5 ay ictim hamile kaldım 2ay ictim fakat bebegimin kalp atışı duyulmadıgı icin sonlandırıldı.Kürtajdan cıktıktan sonra doktorumun bana ilk söyledigi folik asiti bırakma devam et oldu.Folik asitin hicbir zatarı yok olsa zaten hicbir doktor yaZmaz.Kemik gelişimi ve beyin gelişimi icin çok çokkkk çokkkkkk önemli.Mutlaka alınmalı.
halitefe Sekerpare21 kesinlikle kullanılmalı hatta gebelikten en az 3 ay önce başlanmalı bebeğin omurga ve beyin gelişiminde çok etkili omurgasında sıkıntı olan birçok sıkıntının sebebi annenin folik asit kullanmaması
Sekerpare21 Edakoc ben 4 haftalık hamileymişim 5.haftaya yeni girmişiz bugün yazdı doktorum. Bulantı siskinlik bir yan etkisi var mı acaba
halitefe Sekerpare21 kanıtlanmış herhangi bir yan etkisi yok bir ara haber çıkmıştı fazla folik asit otizme sebep olabilir diye ama ispatlanamadı hatta mthfr geninde kan pıhtılaşması olan bazı annelerin çok çok yüksek dozlarda kullanması gerekiyor çok gerekli bir vitamin
Sekerpare21 Minegkhn92 antibiyotik gibi bir saati varmı yoksa istediğimiz vakit içebilir miyiz gün içinde
Burcinisp88 Sekerpare21 ben sağlık durumumdan ötürü kullanamadım. Kullanabilsem kullanırdım ama kanda folik asit değeriniz normalse çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yani öyle söyledi doktorum bana
anneolmakneguzel_ Sekerpare21 Folat çok önemli, metilfolat kullanıyorum ben folik asitin dogal formu, venatura markası