kdrsln Yarın kocamın doğum günü kızlar hiç bi hazırlık yapmadım pekte halim yok açıkçası ama boşta geçirmek istemiyorum o benımkını hiç atlamaz çünkü fikirlerinize açığım ne yapabilirim sizce ?
Meryemmemis kdrsln Benimde 10 Ekim eşimin doğum günü ve aynı gün doğumda yapabılırım. Yaparım diye hiçbirşey planlamadım inşallah doğururum yoksa adama ayıp olcak🤦🏼♀️
Selda33 kdrsln merhaba bizim de evlilik yil donumumuzdu gecen hafta, netten saglikli pasta tarifi buldum yaptim, mum aldim giyindim guzel bi sarki actim hem romantik bir aksam oldu hem de cok begendi.
Homeless20 kdrsln benim aklımda olan klasik şeyler var işte yemek pasta falan ben daha değişik bişey istiyorum ama bakalım :)
Natuvane Homeless20 akıllı saat var 180 tl bişey erkeklerin ilgisini çekiyor rmdurumun varsa düşün derim
Nisanurunannesi3850 1 ay once bende kutladim resimli pasta yaptirdim balon gül kurusu ve kücük mumlardan aldim Not kagitlarinada güzel notlar yazdim ben erken kutladim supriz olsun diye🤗sizede fikir olur belki
kdrsln Nisanurunannesi3850 o tarz bişe yaparım bende bu gece 12 de kutlamayı düşünüyorum yarın da kahvaltıya falan gideriz yeter çok bile 🤣🤣