CansuTreci Yesimmm93 amin canım inşallah dua edicem senin için inşallah herşey çok çok güzel olacak. Minyon olsunlar da tek sağlıklı olsunlar
CansuTreci meryemsahin4646 suyunda kalp atışında hareketlerinde sıkıntımız yok Allaha şükür. Ama bu hafta kilo verdiğini duymak tahmin edersin ki beni çok üzdü... ama telkinlerde bulunuyorum kendime. Sağsalim alırız inşallah🙏
meryemsahin4646 CansuTreci Birde genetik olabilir anne veya baba minyon tiplidir🙂 ondan bebisde minyon tipli tatlı bir bebek olabilir benim doktorum öyle diyo🙂 yoksa bende dikkat ediyorum yedigime ama ışte elden gelen bise olmayınca sadece canımızı sıkıp duruyoruz 🙂
CansuTreci Naz90 inan o kadar iyi besleniyorum ki...inşallah perşembe günü iyi haberlerini alırım Yiğit Alpimin🙏 Senin için de herşey umarımm çok güzel olur✨
Naz90 CansuTreci insallah hayırlı haberler alırsın canım ınsan üzülüyor çünkü bılıyorum Benide 2 hafta sonra çağırdı takıp edelim dedi bakalım
MerveKontakay CansuTreci Öncellikle canınızı sıkmayın benim bebeğiminde karın çevre 1 hafta önde ayakları 1 hafta geride herkesin vücut yapısı aynı olmaz 🙂
CansuTreci MerveKontakay sıkıntı geriliğinden çok bu hafta kilo almaması hatta zayıflaması. Bizi endişelendiren durum o 🙁
Cansurella CansuTreci canım allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin benimde bebeğimin bir hafta önde gidiyor göbeği bu da sorun mu bende bilmiyorum
CansuTreci Cansurella yok canım problem değil senin durumun. Maşallah süphanallah bebişine. Benimki anne karnında bu hafta itibariyle zayıflamaya başladı. Endişelendiğimiz durum o... 🙁
matruskaa CansuTreci kuzum benimde bu haftama kadar gelişimi gayet iyiydi bu hafta hiç kilo almamış 37.haftamdayım plesantada kordonda dopplerde bi sıkıntı çıkmadı takip edelim müdahale gerektircek bi durum yok dedi. Ama bu iki haftayı ben aşırı stresli ve beslenmeme hiç dikkat etmeden geçirdim abur cuburu çok tükettim bu hafta düzenli beslenicem umarım etkili olur sende öyle yap üzülme zaten gününü doldurmus hareketlerini takip et stres yapma saglıkla kucagımıza alalım inşallah 🙏
CansuTreci matruskaa ayyy canım aynısı işte başıma gelen senden fazla olarak kilo kaybı da olmuş bizim minnakta. Geçen hafta zaten geriden gelerek 2735 gramdı. Şimdi 2720 gram geliyor. Ben tam aksine yememe de çok dikkat ettim ama 3 günlük strestli bi dönemim oldu tansiyon problemi yaşadım ona yoruyorum haftaya salıya gün verdi doktorum zaten. Zayıflamaya devam ederse bu cumartesi alacak. Rabbim kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Elif4334 CansuTreci 35. Haftada erken doğum yaptım bebeğim 5 hafta geriden geliyodu merak ettiklerini sorabilirsin
Berivan Canım benım bebeğimin de karın cevresi 3 hafta geriden geliyordu ve zayıf bi bebekti, 37.haftamda sezeryanla alındı 16 gün küvezde kaldı simdi Allah’a şükür bi sıkıntı yok inşallah seninde bi sıkıntı olmaz
CansuTreci Berivan kaç kilo doğmuştu canım. Benim de en büyük korkum küvözde kalması 🙁 doktorum da zayıflamaya devam ederse haftasonu alırız dedi... inşallah biraz da olsa düzelir yavrum🙏
MerveKontakay CansuTreci kan akışınıza baktırdınız mı benim de sol kan akışımda daralma vardı ilaçla tedavi edildi
CansuTreci meryemsahin4646 yani ben de eşimde çok uzun değiliz ama ben 4 küsür kilo doğmuşum mesela 😅 işte bebeğin anne karnında kilo kaybetmesi bizim canımızı sıkıyor