symslmz Kızlar crp 6,5 gibi bi değer çıkmış idrarım temiz. Kendimde bir hastalık hali hissetmiyorum da. Bu durumla karşılaşan oldu mu ? Kontrolüm pzt günü merak ettim nedenini
DerinAy symslmz benim oldu canım. Riskli bi durum yok dedi. Crp 100-150 olunca ciddi bi enfeksiyon var demek miş
Sezensu symslmz Benim de 11 çıktı canım birşeyim yoktu Üst solunum yolu da olabilir belki soğuk su falan içiyoruz çok merak etme çok yüksek değil
Bsmlh symslmz benımde 20 çıktı bugün dr sorarım sizin içinde yazarım buraya bende çok endişeliyim çünkü hiç agrım sızım yok
Bellatrix-lestrange Benim 9 çıktı. Sağlık ocağı da kendi doktorum da gebelikte bu kadar bir artışın normal olduğunu söyledi. Herhangi bir sorun görmediler.
symslmz Teşekkür ederim kızlar yanıtlarınız için içime su serptiniz Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza
Bsmlh symslmz şimdi geldim ben dr dan alttaki arkadaşın yazdığı gibi 100 üzeri sıkıntı oluyormus bu değer gebelikte yükselebilirmiş 20 olduğu halde sıkıntı yok dedi doktor
Ebru2403 symslmz benimde 7. 6 çıktı canım ama idrarın temiz çıktı doktorum çok yüksek değil dedi 7 için senin kaşık sandın falan oluyormu zonklama gibi
Ebru2403 symslmz kaç haftalıkken canım ben 15 haftalik hamileyim 7.6 çıktı crp ama doktorum çok yüksek değil dedi bir de senin kasıklarinda sancı gibi zonklama oluyormu
symslmz Ebru2403 26 haftalığım canım hatırlamıyorum hiç zonklama gibi bi ağrı yani varsa bile bebeğin büyümesine yoruyordum belki