Deletedmom360 Bugün ilk klomen hapını içtim. İnşallah güzel şeylere vesile olur😊 buraya hamileyiiiiiiimmmmmmm yazmak nasip olur inşallah 🙏🏻 Dualarınıza talibim 😍 özellikle hamişler🥰🥰🥰
Dilek0809 Deletedmom360 ben de bu akşam sonuncusunu içeceğim böyle hiç tanımadan aynı ilaçlardan aynı umutları beklemek umarım hepimiz mutlu güzel sonuçlar alırız🙏🏼🙏🏼
EdaM2358 Deletedmom360 Rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün inşaallah canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Cerensss Deletedmom360 inslhh hamile kalrsn canm sana tavsiyem klomen bittikten 5 gün sonra havuç ye bol bol ben öyle yaptm 😊
Deletedmom360 Dilek0809 evet farklı hikayeler ama aynı istek😘 inşallah canım bizde kavuşuruz artık bebeğimize😊😊
Deletedmom360 Dilek0809 canım internette baya bi yan etkisi yazıyor sende oldu mu bseyler tedirgin oldm biraz
Dilek0809 Deletedmom360 kuzum internete bakma hiç benim 2.kullanışım hiç bir yan etkisi olmadı ayrıca ilaçları içerken şifa olduğunu düşün yan etki falan düşünme🤗
NagihanAfra Deletedmom360 sana bi tavsiye daha söyleyeyim ben hacamat yaptırdıktan 2 ay sonra hamile kaldım
Sedaasell Deletedmom360 rabbim gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bi evlat nasib etsin size inşallah.. 😍