Mustimvemercimegim Kızlar kan pihtilasmasi olan arkadaşlar igneye ne zaman başladınız kese gorununcemi kalp atışında mi
Nobody Mustimvemercimegim hcgnin anlamlı yükseldiğini görünce başladım. 1 hafta sonra da keseyi gördük.
bebegim_28 Mustimvemercimegim 4 haftalık hamile iken başladım kalp atışı kese falan yoktu henüz kanda çıkmıştı sadece doktorum direk başlattı iğneye ve ecopirin hapına
Nry8082 Mustimvemercimegim Bendede kan pıhtılaşması cıktı ilk bebegimi buyüzden kaybettim.Doktorum İkinci bi hamilelik oldugunda ilk pozitif testi gördügümde başlanması gerektigini söyledi.Şuan hamile degilim ama coraspin başlattı doktorum bana.İgneye doktorunuz karar veriyo nezaman başlıycagınıza ama en erken dönemde başlatıyolar.
Mustimvemercimegim Bende 4+4 hastalığım 4+1 de keseyi göremedik pazartesi tekrar gitcem inşallah bi sıkıntı olmaz daha başlanmadı igneye korkuyorum o yüzden beta hcg düzenli artıyor şuan
halitefe Mustimvemercimegim canım biz ikisininde beklemedik ben adetime bir hafta kala yani nerdeyse 3 haftalıkken öğrendim hamileliği hemen başlattı doktorum zaten çok sık bana test yap en erken aşamada hamileliği öğrenip başlamamız lazım demişti
merve0128 Mustimvemercimegim hamile olduğumu öğrendiğimde coraspirine başladık keseyi görüncede iğneye başladık