Hatun123 Merhaba kızlar ben artık çok yoruldum biran önce dogurmak istiyorum normal dogum olcam her gün düzenli hurma yeyiyorum dogumu hızlandirmak için napmam lazim bebegime biran önce kavuşmak istiyorum.
Cansu321 Hatun123 evet bende doğurmak istiyorum bende normal bebek iyice aşşağı baskı yapmaya başladı yürürken yatarken o kadar zorluk çekiyorum ki kaç günün kaldı senin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza 🤲🏻
Nurmona Hatun123 ben de aksine biraz daha beklemesini istiyorum 😂 bugün 38 haftalık olduk, 1 cm açıklık var rahim ağzı yumuşamış başını çatıya dayamış gelmek için sabırsızlanıyor ama annaneyi beklememiz lazım aman gelmesin diye hurmayı korkarak yiyorum 😬
Mervenur_kcbs Hatun123 yaaa bende öyle ban kalsa hemen doğsun gelsin ama ne yalancı sancı var me bişeu anlamadım nie gelmiyor bu çocuk 😂🤣 arkadaşlarım hep erkenden doğurdu doğurdu ben kaldım ya 😂🙈 sabırsızlıkla beklemedeyim 🙈🙈
Eslem23 Hatun123 38+0 bende de tık yok mide bulantısından başka bende bekliyorum ne zaman gelir bi işaret 😅
Hatun123 Cansu321 12 günüm kaldi bebek kanala girmiş dogum pozisyonunda ama gelmiyor amin inşallah saglıkla yavrularimizi kucagimiza aliriz
Mesudeazem Hatun123 doktorum banada 15 ekime gün verdi çarsamba tekrar gidecegm kilosu ne kadr bebeginzn
Mom72727 Bende aynıyım 🙄 12sinde sezeryan olcam ama hamilelik beni aşırı yordu artık doğursam diyorum
Mesudeazem Hatun123 saglıkla gelsinler inşallah benimde sezeryan ve ilk dogum korkud a var heyecanda ne yapacagım bilmiyorumü
Hatun123 Mervenur_kcbs benimde yalancı sancılarim oluyor duş alınca geçiyor hemen artık gelsinler bebeklerimiz ya
Gamzesedat28 38+1 Nişanım geldi 1 cm açıklık var Sancılarım 60 larda Ama bekliyorum bakalım Doktor eve gönderdi suyun grlirse gel dedi bu arada erkek