Fatosvrl Merhaba kizlar goguslerim cok fazla buyudu ve ben bu durumdan hic memnun degilim ☺ Gogsu kucuk gosteren sutyen var mi onerebilceginiz
Nur55 Fatosvrl pierrre cardinin bi beden küçük gösteren sütyenleri var canım bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum bakalım 😟
Ceyduygu Fatosvrl Canım ben pierre cardinden sporcu sütyeni aldım toparlayıcı. Hem demir yok demirli sütyenler süt olusumunu engelleyebiliyor. Hem sarkmayı önlüyor hemde o kadar rahatki anlatamam hic yok gibi ben bundan sonra devamli bunlardam kullanmayi düşünüyorum. Hemde küçük gösteriyo toparladığı icin
asya_zehra Fatosvrl pier cardin ürünleri gerçekten çok güzel topluyor ve üstelik cokta uygun fiyat olarak katalogları filan var ordan bakabilirsin canim 30 tl filan yani geçmez 30u
Tugbaguns Fatosvrl pentiye de bakabilirsin çok güzel toparlayıcı ürünleri var geçen gün arkadaşım almış gerçekten küçültmüştü
Seydahmet Yeni incinin kullanıyorum canım eskiden de büyüktü benim. Bi çok marka denedim o yüzden. En düzgün derli toplu yeni incide durdu. Telli ama süngersiz olan
Cekuli Bu dönemde göğüsleri sıkmak ne kadar doğru bilemedim konu hakkında pek bir bileğim yok ama sıkı ve sert destekli sütyenin süt bezlerine zarar verdiğini okumuştum ne kadar doğru bilmem bi araştırın isterseniz.
Ceyduygu Minanin_Annesi O kadar detaylı bilmiyorum canım pierre cardin de gördüm aldım hem görüşünüde hoş
Fatosvrl asya_zehra internetten almak istiorum burda sanirim yok pirrecardin camasir onerebilceginiz bi yer var mi