ayazmoms41 Günaydın idrar yolu enfeksiyonu için fitil kullanıyorum 1 tane kaldı sadece ama kullanmaya başladığımdan beri akıntım yoktu normal de 1-2 gündür akıntım var. Fitili kullanırken bu normal midir? 33.haftadayım
Mom36 ayazmoms41 gebelikte hiç kullanmadim .ama bence cokça normal cünki o enfeksiyon akinti ile atiliyor diye biliyorum. Bende kullaniyordum ama bir hafta ara kanamam oldu o 1 hafta kullanmamadim simdi tekrar devam edicem parca parca olmuş olucak ise yarami bilmiyorum
Ulkulina ayazmoms41 bende kullanıyorum benim akıntım olmadı ama afedersiniz fitilden sonra çok aşırı vajina ağrım oldu öyle ağrıyor ki gece fitili atiyorum sabah kalktığımda yuruyemiyorum o derece
Xxz ayazmoms41 bende iki gündür adet ağrısı gibi alt kısımda sancı var huzursuzluk var orda. Enfeksiyon olabilir mi yada üşüttum mu nasıl anliycam 😔 32. Haftadayim
ayazmoms41 Mom36 yaaa öyle mi bilmiyordum sonrasında akıntı olacağını 🙂 ilk defa kullanıyorum öncesinde hap kullanmıştım hiç akıntı olmamıştı
Mom36 ayazmoms41 ben bu şekilde biliyorum ama doğruluk payi nedir bilemiyorum. Filden sonra benimde cok akintim olmustu ve icerideki enfeksiyonu atiyorsundur denmisti. Cok gecmiş olsun sizede 🙏rabbim kucaginiza almayi nasip etsin 🙏
ayazmoms41 Mom36 amin canım Allah razı olsun . Rabbim herkese sağlıklı bir şekilde zamanında yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻