Mapleleaf Ozgecetindag Braxton Hicks kasılmaları gebeliğin son aylarında rahimde oluşan doğuma hazırlık niteliğindeki düzensiz kasılmalardır. “Yalancı doğum ağrıları” olarak adlandırılan bu kasılmalar gebeliğin 24. haftasından itibaren başlamakla birlikte ilerleyen haftalarda sıklığı artar.
Ozgecetindag Mapleleaf yalanci kasilmalar o zaman bunlar 37+'da zaten sezeryana alinicam 3 haftam kaldi o zamana kadar dayansin diyorym
turansmom1 Ozgecetindag yalanci sancılarin başladıgı için kasilma gibi hissediyorsun demisti benimde doktorum ben kafası poposu falan saniyordum ama yalancı sanciymış🤷♀️
Mapleleaf Ozgecetindag bence dayanır merak etmeyin sonucta kasılmaların düzenli olarak 5 dk ya dusmesi önemli diye düşünüyorum az kalmıs sizin ne güzel 😊
Tuanazra Ozgecetindag biz 37+1 olduk dr kasilma bir iki kez oluyorsa normal sma bsktin 7 8 ve daha fazla pespese oluyorsa muhakkak gel nst bakalim diyor
Ozgecetindag Tuanazra benim gunde 10,15 defa oluyoe ama kasilma ne bilmiyorm ki ssdece bebegim kasiliyor karnim sertlesiyor cok sert olunca bendede agri oluyor ama.kasik agrisi vs yok
Ozgecetindag Mapleleaf evet her an gelebilir artik bu yuzden endiseliyim surda 2,3 hafta daha dursun sonra zaten dogucak kuveze girer diye korkuyorum kasilmalarim su an duzenli degil ve cok hareketli zaten 10 dk da 1 saatte bir falan oluyor sabit degil
Tuanazra Ozgecetindag muhtemelen karninizda sertlesme oluyordur popo ya da sirtin geldigi yer bazen yururken bile batiyor. Hatta otururken sonra yumuşuyor insan rahatliyor. Magnezyum kullaniyirum benim bebis ters bu yuzden kaburgalarima basi yapiyor. Insallah vaktini bekler sizin bebisiniz de 🤲
Hardcandy Bu toplanmalari kasilnalari yaşayıp yamuk duran karinlarla bogusup erken dogum yapan oldumu? Birileri yazmis tehlikeli ve riskli, dogun belirtisi diye, ne kdr dogruki acaba??