phdmom Normalde 32. Haftada alınıyor çalışabilir raporu ben bu hafta 31. haftanın içindeyim ve doktor bu hafta kontrole çağırmıştı bu gittiğimde raporu söylesem verir mi acaba illa 32de mi veriyorlar 31+6da gitsem vermez mi
karsiyakalianne phdmom bence bir iki gün erteleyin ben bugün tam 32 de aldım, sorun olmayabilir ama oladabilir beni doktorum tam gününde çağırdı.
Sfk55 phdmom valla ben 32 +3 falandı sanrm gttgmde oyle aldım sorun yok veryrz dedi ona gore sistemde 1 kac gün oynadı sanrm
phdmom karsiyakalianne bekleyeyim o zaman 2 kere hastaneye gitmemek için bu hafta gittiğimde verir mi acaba diye düşündümm
Aylnyzc Ben telefonla aradım kayıttaki kızları saolsunlar çalışabilir raporunu imzalatıp raporu mail ile yolladılar.gitmeme gerek kalmadı .bi bak öyle oluyorsa yaparsın
phdmom Aylnyzc aaa ben de bi sorayım belki yardımcı olurlar pandemi nedeniyle hastaneye sürekli gitmek istemiyorum
Deleted5544 gulumse0611 33te alırsanız 1 haftalık para eksik yatar 32+0 veya 32+6 aralığında olması lazım
phdmom Cansu1035 işte doktordan doktora değişiyor demek benimki ne yapar kestiremiyorum bekleyeyim 1 hafta daha en iyisi
Cherryblossom phdmom bende 32 nin yarısında aldım 32 yi bekleyin cunku ona göre ileri atiyor tahmini doğum zamanını sistem buda avantaj bence