CansuAbinik ZeyniArs1 Amiiin inşallaahh 🙏🏻Valla 4-5 gündür müthiş bi ağırlık hissediyorum üstümde. Sırt ve ayak bileği ağrısı beni mahvediyor🥺 Birde enerjim bir anda tükeniveriyor 🤔
Elaasya CansuAbinik baski hisediyorum Evet cok agrili ama sanci degil tam olarak ☺️ Benim 4 Gebeligim
CansuAbinik Elaasya Hiç ağrı sızı olmadan kolayca olsa keşke açılmalar 😂🙈 O zaman sizin daha çabuk ilerleer 😍😍
Natuvane ZeyniArs1 kesinlikle ya, diğer aylar cennetmiş bu ay da doğurunca öyle olur inşallah.. çok farklı bir ay uyku ağrı vs
ZeyniArs1 Natuvane aynen öyle gene şükür diyorum ama çok zorlanıyorum gece olmasın diye istiyorum resmen. Uyuyamıyorum yalancı sancılar.. Ağrılar.. Yanların batması vs vs 🙈
Rumit Son 2. Ne gelen var ne giden. Doktor yarın gel dedi ama gitmek istemiyorum zoraki doğuma alır diye. Normal doğurmak istiyorum 😕
CansuAbinik Rumit Belki suni sancı denemesi yapar. Doktorunuza normal doğum istediğinizi söylerseniz sizi dikkate alacaktır bencee 🙏🏻🙂
Natuvane CansuAbinik canım benimkine ne diyorsun, 13ocak son adet dersen kaç oluyor, 28 aralık kndersek kaç oluyor.. çünkü üstüne görme gibi bir şey yaşadım.. 13 ocak son adet tarihim olmayabilir.. bana bi bakın kızlar sizce ben şu anda tam kaç haftalığım..
CansuAbinik Natuvane Ultrasonda haftanız kaç olarak gözüküyor? Genelde üstüne görmelerde bebeğin ölçümlerinden yola çıkarak bi tarih veriyor doktorlaar 🤗
CansuAbinik ZeyniArs1 Bir an önce doğsalarda artık normal hayata geçebilsek 🙈 Uykusuz gecelere razıyım 😂🙈
ZeyniArs1 CansuAbinik aynen millet doğunca napcan bakalım fln diyolar bende kayırmıyorum onu diyorum 😂😂
Poyrazefenin_annesiii CansuAbinik inşallah ağrısız acısız doğum yaparsınız kuzum. Ben normal doğum ortasında sezeryan alindim malesef çok şükür oğlumun sağlığı yerinde 🤗
CansuAbinik Poyrazefenin_annesiii İnşallahh 🙏🏻🙏🏻 Önemli olan sağlıklı olmasıı ve size sağlıklı bir şekilde kavuşması 💜