Tubito-ipek Ben bi kac hafta icinde maltepe Küçükyalı delta hospitalde sezaryan olucam doktorum Tahir tosyalı cok guveniyorum kendisine onun icin gidiyorum.bu hastanede dogum yapan var mi aranızda nasıl hemşireler vs dogumdan sonraki süreci merak ediyorum😊
Serpil34 Tubito-ipek benim kuzenim tahir hocaya gidiyordu ve doğum yaptı çok memnun olduğu için beni yönlendirdi ve bende hamileliğimin başından beri tahir hocaya gidiyorum kuzenim doğumdan doktordan falan memnundu hatta sezeryanda hemen ayaklandım zorlanmadım dedi birtek orada bebek doktorundan çok memnun kalmadım dedi okadar
Tubito-ipek Serpil34 ben hamilelik onceside gidiyordum cok ilgili detaycı normalde doktora gitmekten korkarim ama özlüyoruz tahir hocayı bakalım benim dogum surecim nasil gececek😊
Serpil34 Tubito-ipek evet tahir hoca mükemmel bir doktor ya ben ve eşim çok seviyoruz ben zor bir hamilelik gecirdim ama beni okadar rahatlattıki sizin ne kadarlık hamileliğiniz ne zaman doğum cinsiyeti ne ☺️
Tubito-ipek Serpil34 benim 35+5 hamileliğim kızım olacak 🥰28 ekim’e gün verdi ama erken dogum riski var suyu azaliyor bebisin 37 ya da 38 haftada alalim cok uzatmayalim dedi senin peki 😊😊
Serpil34 Tubito-ipek bende 35+1 hatta yarın kontrolüm var sezeryan olucam bende ama kendim istedim sezeryan 21ekimden sonra istediğin zaman alabiliriz demişti bir önceki kontrolde ben 24ekim düşündüm yarın konusucaz bakalım benimde oğlum olucak Allah’ın izniyle
Tubito-ipek Serpil34 sağlıkla kucağına al insallah♥️ Tahir hoca bana mecbur sezaryanla alicaz demisti.bende ptesi kontrole gidicem tam gun belli olcak. normal dogumcu aslında daha önce onda dogum yapan arkadaslarim sezaryani kabul ettirememis şansımızı deniyelim falan demiş. Sen şanslıymışsın 😃
Serpil34 Tubito-ipek benim düşük tehlikem oldu hamilelik panik atağım oldu herşeyimi başından beri takip ettiği için kabul etti evet şanslıyım valla 😊 çatı muaynesi yapmadı size dimi sezeryanla olucucagı için
Tubito-ipek Serpil34 evet benimde sezaryan doktorum öyle istedi kalbimden rahatsiz oldugun için iyi kide sezaryan normalden korkuyorum ben çatı muayenesindende kurtulduk😄