Merveeeeeeeeeeeeeee İyi akşamlar anneler, 23+5 gün hamileyim bebek hareketleri ne zaman düzeni giriyor. Mesela benim bir günüm çok hareketli oluyo sonra 1 2 gün düzenli hareket etmiyo tedirgin olmamak mümkün değil bir şey mi oldu acaba diyorum korkuyorum.
Burcinagiir Merveeeeeeeeeeeeeee canım benimde aynı. Bigün hissediyorum birgün oynamıyor hiç🤷🏻♀️ 24 haftalığım bende
ikizminikler Merveeeeeeeeeeeeeee bende24+4 oldum üç gündür net hissedemiyordum bugün doktora yazdım on kereden az vuruyorsa gel dedi sanki bebeler şikayet ettiğimi anlamış gibi vurmaya başladılar 😂 ama geçen haftalara nazaran daha az hareketleri korkmamak elde değil 😒
9ay10gun Merveeeeeeeeeeeeeee aynen canım hic hareket etmemesi sıkıntı olabilir. Bir sure sonrs nezaman hareket ettiğini uyanık olduğunu öğreniyorsun anormal bisey sezersen sağlık ocağına git kalp atışını duy için rahatlar ben öyle yapıyorum
Burcinagiir Merveeeeeeeeeeeeeee çok korkuyorum oynamayınca sonraki gün tepikliyor şükürler olsun diyorum 😂🙏🏻
Merveeeeeeeeeeeeeee 9ay10gun Aklimda bulundurcam bir daha ki sefere öyle yaparım en azından içim rahatlar
Merveeeeeeeeeeeeeee Burcinagiir oynayınca çok seviniyorum tamam bazen canımı yakıyo sağ olsun ama yeter ki oynasın benimde içim rahat etsin😇🤲🏻
Merveeeeeeeeeeeeeee ikizminikler hareketli olmasına alışıyoruz sonra durgunlaşınca tedirgin oluyoruz😣
ecembugra53 ikizminikler korkma canım az bile hareket etse hareketlerini bak illaki tekme vurması gerekmez için rahat olsun 😊
ikizminikler ecembugra53 öyle kıpırtı hissediyorum rahatlıyorum biraz ilerleyen zamanda daha sert vurması gerekmezmi sanki daha azaldo
ecembugra53 ikizminikler 28. Haftaya kadar düzensiz olur hareketler 28. Hafta dan sonra düzene girmeye başlar 😊