prensprensesannesi__ Kızlar 5 gunluk bebegım var vajına kısmında surekkı kan bıhtısı sumugunsu yapıda kan gıruyırum normal mı kafayı yemek uzerıyım
Bsraozturk prensprensesannesi__ Başıma böyle bişey gelmedi ama normal değildir muhtemelen doktora gösterin bence acilen
Sedaasell prensprensesannesi__ başıma hiç böyle bişey gelmedi ama normal bi durum değil bence bekletmeden bi götürün doktora..
Duyguahmt prensprensesannesi__ normal canim anne karninda annenin hormonları bebegede geçiyormuş ve o yuzden kanama olabiliyormuş korkulacak birsey değil arkadaşım hemşire bebeğine olmuştu. Ama bir şey yapmak gerekirmi akışına mi bırakılır bilmiyorum doktora danisirsiniz ama korkacak birsey degil
Melek_2121 prensprensesannesi__ sen bi doktora götür cnm tedbir amaçlı ama benim bildiğim kadarıyla iyi değil teyzemin kızı da öyleydi 2 ay boyunca hastanede tedavi gördü çok şükür ki iyileşti
Dilara1503 prensprensesannesi__ canım sakin ol Allah’ın izniyle endişe edecek birşey yok bebeğin iyidir ama tedbir amaçlı doktora götür doktor bakıp en doğru kararı verir ama normal bir durum senin hormonlarından dolayı bir süre sonra kendiliğinden geçer inşallah😊
Aysli Normal bi durum banada akıntı ve kanama olabileceğini söylemişti doktorumuz benim bebeğimde olmadı ama yinede için rahat etsin istersen gösterebilirsin