Safie Arkadaşlar park beşik için nasıl bir yatak tercih ettiniz . Visco mu pamuk mu aldınız kalınlığı nasıldı nasıl bir tercih yaptınız ben yatak bulamadım henuz
Annelikduygulari Safie ben anne yatağ ile istenildiğinde birleşen ve ayrılan modellden alıcam cok rahat ve kullanıslı bi bak derim
Safie Annelikduygulari yok ben beşik aldım da yatak arıyorum acaba hangisi bebekler için saglikli diye
Buketttttttt Biz ici süngerli dışı pamuk 5 cm yükseklikte aldik yatağı yorumlara bakarak zaten üzerine nevresim gelecek çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Safie Buketttttttt yok ondan değil de mesela bazıları çökme yapıp bebek omuriligine zarar veriyoms sert olması gerekiyormuş falan herkesfarklı bi şey diyor
Buketttttttt Safie aslında onu düşündüm ben de cok yumuşak degil zaten ama çok küçük doğacaklar insallah bi süre sonra sıkıntı olduğunu hissedersem değiştiririm diye düşünüyorum
Safie Buketttttttt iyi yapmışsıniz zaten çoğu kişi pamuk demiş visco iyi değilmiş sanırım sertliği nasıl
Buketttttttt Safie bu babynestler gibi yumoş yumoş değil biraz daha sert ama sünger yani öyle taş gibi de sert değil tam anlatamadim ama beni tatmin etti yani 🙂