bltern1 Kızlar bebeğinizin cinsiyetini hissetmiş miydiniz kız hissedip kızı olan, erkek hissediyorum diyip oğlu olan veya tam tersi olan var mı?? Ben 9 haftalığım ilk öğrendiğimden beri erkek hissediyorum acaba tam tersi çıkan varmı hislerinde yanılan..
SnFk bltern1 ben rüyamda kız görmüştüm. Ama pipisi varmış meğerse çokta mühim değil sağlıkla gelsin evladım 🥰
bltern1 Prensesimamine yaaa bende erkek hissediyorum sürekli de rüyamda erkek bebek görüyorum ama gönlüm sanki birazcık kız istiyor gibi :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊💕
Tugba81 İlk öğrendiğimiz günden beri herkes kız olduğunu söyledi ve 20. Haftaya kadar kendini göstermedi ben ilk baştan beri hep erkek diyordum öyle de oldu oğluşum geliyor 🥰 Tek bilen ben oldum 🤣
Limonlimon bltern1 ben ilk günden erkek hissediyordum erkek geliyor 🥰🥰 sağlıklı olsunlar inşallah hepsi 🐥
Annelikduygulari bltern1 bende merakdan karbonat testini yaptım bi kaba 2 kaşık karbonat koy sabah kaltıgında bi kavonoza idrarını yap sonra biraz dök karbonatın üstüne kabarırsa karbonat erkek kabarmazsa kız :) babannem sölemişti yaptım eskileri dinlemekde fayda var
Matmazelilii bltern1 Rüyalarımda hep erkek bebek gördüm ama ilk hamile kaldığımdan beri hep kızım olacak demiştim herkes erkek derken. Allah nasip ederse kızım olacak 😍
Nurbl bltern1 bende hep erkek hissettim hatta belirtileri falan da erkekti dr kız deyince şoka girmiştim rüyamda da erkek bebek görünce kendimi inandırmıştım 😛
Aynurr16 bltern1 ben hep erkek hisettim rüyalarımda gördüm bekarken bile etrafımdakiler hep kız dedi ama erkekmiş bence hissediliyo ya 😍
Ecceay38 bltern1 3 aylık olduk biz en başından beri kız hissediyordum bugün kızım olacağını öğrendim 😅
Resmiye53 bltern1 Yıllar öncesinden beri ilk cocugum erkek olacak diyordum hani istediğimden değil,hissettiğimden:) 35 haftalık hamileyim suan ve erkek olacak nasıpse 😌 ikincimde olursa kız hislerimde genelde yanılmam🤷🏻♀️
Byzaoz bltern1 ben hic hissetmedim ama ruyamda erkek olarak gördüm kizim oluyor ☺️☺️ bende tersi cikti genelde cevremde kiz hisseden arkadaşlarımında erkek oldu. Nasip kismet Allahim kiz erkek farketmez saglikli evlatlar nasip eylesin 🤲
Asliahmet bltern1 canim hep icimden gecen bir kizim olmasiydi kiz erkek farketmez tabi ama bilmiyorum kizim cok olsun istiyordum ama icim erkek dilim kiz diyordu esimde benim icime dogan olacak gorursun dedi taki 16+6 gune kadar ben iceri gidene kadar kiz dedim ama icimde hep erkek Geciyordu ruyamda da erkek bebek goruyordum. Doktorda erkek diyince esimde bak bnim icimede dogan buydu dedi hakkimizda hayirlisi olsun bundan sonra evimizin prensesi sensin ve sana asık iki adam olacak dedi cok Mutlu olmustum ozmn 😇💜😌
Alps Asliahmet yaa bizim evin icinden birisi misiniz 😂 birebir ayni seyleri yazmissiniz bizle 😂 bizde 5 gun once ogrendik , esim bildi 🤩