Nisanurunannesi3850 Kızlar 11+5 günlük gebeyim az önce wc de sarı akıntı geldi enfeksiyon var bende bliyorum ama peceteyle sildim minik minik kan bulasti 1 damla var yoktu nokta nokta gibiydi normalmi sizce basina gelen varmi
mrvears Nisanurunannesi3850 Enfeksiyondada kan gelir diye biliyorum ama siz acile gidin hemen Allah korusun ne olur ne olmaz
Angels-35 Nisanurunannesi3850 benim doktorum kanamanın her türlüsünde mutlaka haber ver demişti miktarı ne kadar olursa olsun her muayenede de soruyor 12 haftalık oldum bence doktorunuza haber verin yada bir kadındogum acile de başvurabilirsiniz
senakhrmn Nisanurunannesi3850 afedersin soruyorum ama kan 1 damla ise vajinadan gelmemişte olabilir kabızlık var mıydı acaba hani o sebepten zorlanınca mı kanadı diye soruyorm
yuzell Nisanurunannesi3850 aynısı benim başımda şuan 14+4 haftalığım ilişki sonrası kanamam oldu doktora gittim şükür birsey yokmuş progestan verdi dinlen dedi mutlaka doktora sor yda git cunki ne dersek diyelim içimiz asla rahat etmez kalbini duymadan
Esilamm38 Nisanurunannesi3850 çok korkma diye yazıyorum canim, benim 10. Haftamda kanamam olmuştu öyle bir damla falanda değil baya çoktu ama şükür bir sey olmadı sende içini serin tut ama mutlaka doktorunu ara seni yönlendirsin
Nisanurunannesi3850 Esilamm38 çok tesekkür ederim korkmadim hani ilk defa karsilastigim bisey ve akintiyla beraber pembemsi karisim oldu boyle kucucuk o yüzden fazla korku olusmadi tekrar olursa doktoruma sorucam
Tugbaslan3458 Nisanurunannesi3850 burda söylenilene bu tarz seyler icin onemsememelisin çünkü bizler karnını bebeğini görmeden yorum yapmamiz doğru olmaz hep şunu biliriz ki kan kahverengi akinti bu tarz seyler doktora gidilmesi bakilmasi gerekilen seyler bende 9 haftalikken yasadim ama kahverengi akinti olarak yasadim annemi aradım ve annem olur boyle seyler az gelmiş yat dinlen gecer demisti ben kimseyi dinlemeden gitmistim ve kanama alanı oluştuğunu öğrenmiştik yani kimseye kulak asmamali gece gündüz demeden erkenden bakinilmali tekrardan geçmiş olsun insallah önemli bisey yoktur canım sağlıkla kal 🙏🏻🙏🏻🌸🌸
Nisanurunannesi3850 Tugbaslan3458 çok tesekkür ederim çok haklisiniz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah🤲🏻❤ Ya böyle akintiyla beraber karisik pembemsi bi kan geldi azicik oldugu icin önemsemedim acikcasi ilk defa oldu cnku wc gidip gelince bakiyorum suan yok birdaha olursa hic vakit kaybetmicem önerileriniz icinde cok cok tesekkür ederim